reikeb Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2019 (edytowane) 17 godzin temu, Korton555 napisał: Co to za felgi? Wyglądają ciekawie - prosto, ciekaw jestem jak finalnie na aucie będą się prezentowały. AXE EX18 19 cali. 16 godzin temu, Adam87 napisał: Też jestem ciekaw efektu.. Marek montuj Też jestem ciekaw ale póki co czekam na dystanse bo beż nich przód nie wchodzi 15 godzin temu, black4 napisał: Witaj, Fajny wzór. Kolega z warszawskich spotow ma takie na białej A5. Świetnie wyglądaja na żywo? Gumka Rainsport 3? Pozdrawiam ☺ Mam nadzieję że u mnie też zrobi robotę Co do opon dokładnie tak jak piszesz kiedyś je miałem i byłem mega zadowolony szkoda tylko że w tych felgach ochrona rantu nic nie daje xD na bbs fajnie chroniły Jeszcze bym sobie dekielki kupił ze znaczkiem audi ale nic nie mogę dobrać do nich tylko jakieś chińskie poyebki... Może ktoś coś kombinował z dekielkami przy podobnych felgach ? Wymiar zewnętrzny 68mm a wewnętrzny w feldze do mocowania 65mm. Edytowane 4 Kwietnia 2019 przez reikeb
black4 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Z dekielkami audi może być kłopot do tych felg. Niestety Rainsport 3 ma bardzo mały rant ochronny. Pozdrawiam
reikeb Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2019 W dniu 4.04.2019 o 18:19, black4 napisał: Z dekielkami audi może być kłopot do tych felg. Niestety Rainsport 3 ma bardzo mały rant ochronny. Pozdrawiam Powiem Ci że jak miałem bbs-y w b6 to rant ochronny przy tych oponach robił robotę, myślę że tu zależy od felgi, te mają szeroki rant przez co opona się chowa ;/ bedzie trzeba po prostu bardziej uważać Dziś dotarły dystansiki, firma Dystom działa bardzo sprawnie Mam nadzieję że w weekend znajdę chwilkę i wleci już lato Mój towarzysz w modzeniu przy autku się załapał przy okazji 2
black4 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Hey! Przy moim wzorze felg a to tylko 8" na RS3 praktycznie nie ma rantu ochronnego. Znam dystanse od Tomasz Ziętala. Towar pierwsza klasa ? Wrzucaj foty setupu na aucie ?? Btw. Fajny psiak! Pozdrawiam
reikeb Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Siema Miałem w końcu trochę luzu w weekend i udało się wrzucić w końcu lato na auto O dziwo udało się wsio spasować, przód wyszedł równiutko a może nawet z milimetr wystaje, ciężko powiedzieć Zacisk się zmieścił, autko fajnie siadło jak dla mnie, mogło by być trochę niżej ale narazie będzie jak jest choć chodzą różne pomysły po głowie Taki mam rant ochronny xD A tak wpasował się zacisk A tak na szybko jak wygląda na aucie : W majówkę może uda mi się cyknąć fajniejsze fotki Pozdrooo 2
Adam87 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ładnie Mareczku wyszło To teraz coś jeszcze niebieskiego gdzieś wkomponuj, żeby pasowało do hebli
MaciekPL Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) To są 18ki? Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez MaciekPL
marcin_o23 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 nie za bardzo widzi mi się to koło do tego troszkę wysoko, ale skoro właściciel zadowolony
Adam87 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 2 godziny temu, marcin_o23 napisał: nie za bardzo widzi mi się to koło do tego troszkę wysoko, ale skoro właściciel zadowolony Koło to kwestia gustu... mnie się podoba, ale jak najbardziej się zgadzam, żeby na dół.
reikeb Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 19 godzin temu, Adam87 napisał: Ładnie Mareczku wyszło To teraz coś jeszcze niebieskiego gdzieś wkomponuj, żeby pasowało do hebli A dziękuję , mam pewien pomysł ale zobaczymy co z tego wyjdzie 19 godzin temu, MaciekPL napisał: To są 18ki? Nie to są 19tki. 8 godzin temu, marcin_o23 napisał: nie za bardzo widzi mi się to koło do tego troszkę wysoko, ale skoro właściciel zadowolony Fakt w dół mogło by pójść szczególnie z przodu ale rok temu ogarniałem nowe zawieszenie s-line to nie bardzo mi się opłaca zmieniać, szczególnie że jeżdżę tym autem wszędzie i za nisko nie może być a oprócz tego i tak już przycieram jak do garażu wjeżdżam Co do samego wzoru koła jak dla mnie jest spoko, na pewno szersze wyglądało by jeszcze lepiej ale jest jak jest o gustach się nie dyskutuję A tak swoją drogą poważnie zastanawiam się nad airem i problem zniknie tylko bagażnika też trochę zniknie xD
Adam87 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Godzinę temu, reikeb napisał: A tak swoją drogą poważnie zastanawiam się nad airem i problem zniknie tylko bagażnika też trochę zniknie xD To by była kosa A jak bagażnika będzie Ci trzeba, to skiboxa fajnego i po problemie
reikeb Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 2 godziny temu, Adam87 napisał: To by była kosa A jak bagażnika będzie Ci trzeba, to skiboxa fajnego i po problemie Jest to jakieś wyjście ale nie przepadam za boxami
reikeb Opublikowano 15 Lipca 2019 Autor Opublikowano 15 Lipca 2019 A dziś stwierdziłem że pozbędę się rejestracji bo bez z tym grillem jest dużo lepiej do tego wymyłem furę W tygodniu mam plan ogarnąć heble z tyłu ale zobaczymy jak wyjdzie Do tego foto aktualnie jak autko sie prezentuje 1
reikeb Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Opublikowano 16 Lipca 2019 Wczoraj w końcu się wziąłem i pomalowałem zaciski z tyłu teraz jest już komplet 1
FroS-t Opublikowano 16 Lipca 2019 Opublikowano 16 Lipca 2019 Godzinę temu, KoJ@K napisał: Byś usunał ten klej po odwaznikach 1
Gibons Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 Czym to malowałes? Te 300 przy przodzie 356 trochę słabo ?
reikeb Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Opublikowano 17 Lipca 2019 14 godzin temu, KoJ@K napisał: Też smerfik Ooo czyli nie byłem jedyny wybierając ten kolor fajne koło co to za model ? 2 godziny temu, Gibons napisał: Czym to malowałes? Te 300 przy przodzie 356 trochę słabo ? Kupiłem farbę na zaciski w puszcze i jazda pędzelkiem ;d etam słabo, dają rade ja wiem do czego zmierzasz
KoJ@K Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 13 godzin temu, FroS-t napisał: Byś usunał ten klej po odwaznikach Na to czekałem Niestety jak zakładałem koła to nie miałem tego krążka do ściągania przy sobie.
Gibons Opublikowano 17 Lipca 2019 Opublikowano 17 Lipca 2019 35 minut temu, reikeb napisał: Ooo czyli nie byłem jedyny wybierając ten kolor fajne koło co to za model ? Kupiłem farbę na zaciski w puszcze i jazda pędzelkiem ;d etam słabo, dają rade ja wiem do czego zmierzasz Mnie chodzi bardziej o kwestie wizualna.
Rekomendowane odpowiedzi