Kasia Czarna Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Opublikowano 1 Marca 2007 Już wiadomo ( wreszcie) co jest powodem problemów z moim samochodem. Mechanik stwierdził, że to wina pompy paliwowej i trzeba będzie wymienić na nową... hmmm (500 zł). Mam nadzieję, ze na tym moje kłopoty sie zakoncza i juz nie bede musiała sie obawiać jak wróce do domu... Dzięki za sugestie i podpowiedzi.
Gość Murzyn Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 yhh a co ma pompa do temperatury silnika??
wustyle Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 wlasnie... mi sie ta diagnoza nie podoba...
Kasia Czarna Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Opublikowano 1 Marca 2007 Nie straszcie mnie, bo już zwariuję. Mam nadzieje, ze zapłace te 500zł i bedzie po problemie... a jak nie to...
wustyle Opublikowano 1 Marca 2007 Opublikowano 1 Marca 2007 jak bysmy Cie chcieli postraszyc kobieto to juz bys miala zawal '-))))
adadur Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 Niech warsztat zakupi i zamontuje pompe, a ty nie zapomnij zabrać pokwitowania wykonania usługi i opisem co było zrobione - jeśli coś będzie nie ten tego przyda się do reklamacji. Zabierz używaną i jak masz wątpliwości to niech w innym serwisie ci ją sprawdzą.
Kasia Czarna Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Opublikowano 2 Marca 2007 Pompa wymieniona, zobaczymy co będzie dalej. Narazie auto jeździ i nie z zapalaniem nie ma problemu. Mam nadzieje , ze problem rozwiązany.
Rekomendowane odpowiedzi