Mariusz Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) VCDS 16.8.3 nie może połączyć się z sterownikiem Xenon i Radio w a4 B6 2004r stary interfejs na com co miałem od B5 na windows 98 łączy sie z wszystkim.Co może być przyczyną ? Z silnikiem licznikiem klimą łączy się . Edytowane 11 Maja 2017 przez Mariusz
shogu Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 6 minut temu, Mariusz napisał: Windows 10 Mialem problem z VCDS na win10, czasami nie laczyl wcale i sie zwieszal.. wrocilem do windows 7 i wszystko smiga jak trzeba, zero jakichkolwiek problemow
Mariusz Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Mi się łączy za każdym razem tylko nie z wszystkimi blokami. Edytowane 9 Maja 2017 przez Mariusz
MariuszKK Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Wszystko zależy od układu jaki jest w kablu - FT232+NEC nie obsługuje radia concert, navi i zestawu BT w B6 (tyle doszedłem)Na układzie ATMEGA wszystko śmiga, ale dłużej się łączy i częściej rwie połączenie [emoji14]Wysłane z mojego SM-G901F przy użyciu Tapatalka
lukaszooo Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Nie jestem elektronikiem ale siedzę w tym trochę czasu i b6 robie praktycznie tylko na kkl i nie mam żadnych problemów. Hex can podłączam jedynie dla bajeru przed klientem żeby załączyć aplikacje sprawdzenia przebiegu, na tym kablu mam często problemy z różnymi modolami których KKL nie ma.
Mariusz Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Kupiłem jeszcze KKL i B6 śmiga ładnie a tego VCDS-a będę miał na lepsze czasy Edytowane 15 Maja 2017 przez Mariusz
Rekomendowane odpowiedzi