wolf525 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Witam, poniżej ciekawe fotki z mojego pobytu w pewnym porcie silniczek fajnie warczy i to w R8 jak i w A8
Rafal_69 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 fajnie fajnie a gdzie to takie widoki mozna zobaczyc?
qoperek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Opublikowano 13 Stycznia 2009 w Gdyni... tez tam się śliniłem przy takich i innych autkach
wolf525 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2009 te akurat pochodzą z Bremerhaven (DE)
Azunia Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Dajcie mi takie jedno R8 A8 też wezmę :drool: Pięknie, po prostu pięknie, siora moja to by się... z zazdrości, nie tylko o autko ale i o tapicerkę czerwoną, bo ona ma kuku na punkcie czerwonego
michał69 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 jaki duży przebieg ma ten R8 całe 54km :>
wolf525 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2009 nie chcę Was nakręcać szczególnie Ciebie Azunia ale tam był "nieco" większy wybór kolorów, silników... jakby komuś np. się znudził Przyznaję, że pięknie brzmi silniczek w R8, który na luzie ma ograniczenie i nie wkręci się ponad 4000obr., bo jakby go przy wyższych obr. zasprzęglić ... to pewnie silnik by został Co do placu, to pomijam przeciętne TT-ki, Golfy VI itp. Scirocco też fajne, Q7też ... nie było akurat tam tylko: Touranów, polówek i Pheatonów Ważne by wypróbować każdy Co do meritum naszego forum, to S4 też kilka szt. stało :) :naughty: co do wypowiedzi "michał69" to przebieg rzeczywiście b. duży, bo normalnie to maja ca. 10 km na liczniku widocznie tego więcej osób testowało :>
menthol Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 kiedyś często bywałem w Ingolstadt i Neckarslum ( dwie spore fabryki Audi ) też się tam naoglądałem ale zdjęć nie mam... R8 jeszcze nie było ale ósemek to pola rosły :> fajne też muzeum Audi jest, jak będziecie w okolicy Mannheim lub Stuttgart'u to polecam
Pawlo 2004 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Stuttgart - byłem widziałem do dzisiaj ślina mi leci
Rekomendowane odpowiedzi