Merdoock Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Czesc, mam problem ze swoja b6 awx, wyskakuja mi kontrolki od abs-u i kontroli trakcji kiedy chca raz przy skrecaniu, czasem przy hamowaniu albo jak w jakis dolek wjade, po jakims czasie same gasna.. co moze byc nie tak?
Merdoock Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Opublikowano 18 Maja 2017 20 minut temu, Dev napisał: Błędy ? Ale jak bledy to nie swiecily by sie ciagle?
Merdoock Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 Podpialem pod komputer i wyskoczyl mi blad Prawy tylny czujnik predkosci i tyle jezeli chodzi o ABS. Mozliwe jest ze padl czujnik ten przy pedale?
wyzyk83 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 padł czujnik przy tym kole który wskazuję VAG
Dev Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 4 godziny temu, Merdoock napisał: Podpialem pod komputer i wyskoczyl mi blad Prawy tylny czujnik predkosci i tyle jezeli chodzi o ABS. Mozliwe jest ze padl czujnik ten przy pedale? Padł Ci silnik, skrzynia biegów, sprzeglo, układ kierowniczy, klimatyzacja i reszta elektroniki ale ale nie prawy tylny czujnik ABS.
Merdoock Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Opublikowano 21 Maja 2017 5 godzin temu, wyzyk83 napisał: padł czujnik przy tym kole który wskazuję VAG I on bedzie przyczyna tych swiecacych kontrolek?
Rekomendowane odpowiedzi