niwet Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Witam, przedstawiam moje padło Samochód w moim posiadaniu od marca 2017 Na dniach więcej fotek porobię Wyposażenie: 1.8T BFB 163KM Skrzynia manual Pakiet S-line zewnętrzny exterieur Felgi 19 wzór RS4 B7 Opony 235/35/19 Hankook Ventus V12 evo2 Elektryczne przednie szyby - tylko Podgrzewane fotele Kierownica multifunkcyjna Fotochromatyczne lusterko Halogeny Spryskiwacze reflektorów Klima Tempomat Zawias 1BE ABS, ESP To chyba tyle... chociaż pewnie i tak czegoś zapomniałem Plany: Nowa rolka 19 na następny sezon - zawsze się znudzi ? Springi H&R -45mm / Gwint Kierownica TTS albo coś innego BOSE Bixenon Fotele alcantara/recaro Grill RS4/S4 Dokładka cupry LPG Plan na 270hp Dyfuzor S4 z końcówkami Przelot Lampy Tył Audi A6 C6 Hamulce od S4 RNS-E Pakiet Silver and black? Planów jest sporo i coś się jeszcze znajdzie Jednakże bez pośpiechu chcę realizować Niektórych zmian nie ma w planach a zostały zrobione, ponieważ w głowie są ciągle różne wizje Edytowane 16 Sierpnia 2018 przez niwet
shakal Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Fajny kolor [emoji6]Plany widać ambitne i oby się doczekały PS. Coś ten tył za wysoko stoi jak na 1BE Wysłane z iPhone
niwet Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Opublikowano 19 Maja 2017 1 minutę temu, shakal napisał: Fajny kolor Plany widać ambitne i oby się doczekały PS. Coś ten tył za wysoko stoi jak na 1BE Wysłane z iPhone Dzięki Zamówiłem springi H&R i zobaczymy jak to siądzie. Ogólnie planuję na dniach malować obramówkę grilla plastidipem na czarny połysk i przy okazji będę rozklejał lampy bo jedna lubi sobie parować Pomyślałem czy nie pomalować chromów w czarny mat tak jak tutaj? tylko zastanawiam się czy to będzie jakoś wyglądało bez bixów. http://www.audi-sport.net/xf/attachments/image-jpg.68671/
shakal Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Na zdjęciu tez jest bez Bixa [emoji6]Jak będziesz miał lampy na stole to maluj Wysłane z iPhone
Animal Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Ładna jest i plany naprawdę grube. Powodzenia w realizacji
K4rol81 Opublikowano 21 Maja 2017 Opublikowano 21 Maja 2017 Fajna koza, działaj w temacie a będzie zacna furka. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
niwet Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 Dzisiaj doszły springi H&R -45mm, czekają na montaż i parę dni temu przyszły również dekielki i dystanse na przód oraz tył , chociaż już mam 15mm ale ciutka więcej wejdzie
marcinch001 Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Zakładaj bixy , przód nabierze agresywności no i w nocy widniej :-)
niwet Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 Wpadły springi na pokład i dystanse 0,5 na przód i 1,7 na tył Ogólnie myślałem że przód mocniej siądzie, ale dzięki temu jestem bardziej nastawiony na cuprę I jakoś nie mam czasu żeby zabrać się za malowanie chromów w czarny połysk i lamp, ale może na dniach coś podziałam znaczki audi też malować? Fotki na szybko
Mizur138 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Odrazu ładnie wyglada jak nizej jest Ładny kolor
Kubal2216 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Fajne auto . Montuj bixy, masz zderzak ze spryskiwaczami, więc część kosztów odchodzi.
blade13 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 No ladna B7ka kolego, ja bymteraz przy tych springach H&R te felgi widzial lepiej w kolorze a'la s-line (grafit)... Wybierasz sie na VAG Weekend?
niwet Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 42 minuty temu, blade13 napisał: No ladna B7ka kolego, ja bymteraz przy tych springach H&R te felgi widzial lepiej w kolorze a'la s-line (grafit)... Wybierasz sie na VAG Weekend? Szczerze to też przez chwilę o tym pomyślałem Dzisiaj miałem refleksję, aby pomalować dipem na Burnt Cooper lub coś w ten deseń, ale chyba przesadzam Na VAG może się wybiorę, ale zobaczę jak to wyjdzie z czasem bo jutro odstawiam samochód na parę dni na montaż lpg, a potem chciałem robić te chromy w czerń bo ciągle nie ma czasu
blade13 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 2 minuty temu, niwet napisał: Szczerze to też przez chwilę o tym pomyślałem Dzisiaj miałem refleksję, aby pomalować dipem na Burnt Cooper lub coś w ten deseń, ale chyba przesadzam Na VAG może się wybiorę, ale zobaczę jak to wyjdzie z czasem bo jutro odstawiam samochód na parę dni na montaż lpg, a potem chciałem robić te chromy w czerń bo ciągle nie ma czasu To taki a la zloto ognisty jak ma Hammer? Ja bym sprobowal bo te czarne gina na aucie strasznie... 16-18.06 jest to soe wyrobisz.
niwet Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 2 minuty temu, blade13 napisał: To taki a la zloto ognisty jak ma Hammer? Ja bym sprobowal bo te czarne gina na aucie strasznie... 16-18.06 jest to soe wyrobisz. Dokładnie coś w ten deseń tylko z portfelem u mnie teraz słabo, więc albo dokładka cupry, ew. malowanie felg dipem Jeszcze zabawa z lampami mnie czeka, a tego boję się najbardziej 16-18? to chyba dam radę
blade13 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 4 godziny temu, niwet napisał: Dokładnie coś w ten deseń tylko z portfelem u mnie teraz słabo, więc albo dokładka cupry, ew. malowanie felg dipem Jeszcze zabawa z lampami mnie czeka, a tego boję się najbardziej 16-18? to chyba dam radę Dokladka 150zł kosztuje w aso. Lampy nic wielkiego, tez robilem...
niwet Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 (edytowane) Godzinę temu, blade13 napisał: Dokladka 150zł kosztuje w aso. Lampy nic wielkiego, tez robilem... To nie są jakieś wygórowane wtedy koszta Lampy to ja się zastanawiam czy poskładam je w jedną całość potem... A co do tego Vag weekendu to zostajesz tam na cały weekend? czy tylko przyjeżdżasz na chwilę? bo z tego co wiem to zgłoszenie trzeba wysyłać? Taka na szybko próbka, chociaż mam wrażenie że już za dużo kombinuję z tymi felgami i żeby zostawić tak jak jest Edytowane 8 Czerwca 2017 przez niwet
Norbas Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Wyciągnięcie lamp to z 30min. Rozklejenie ich jest równie szybkie złożenie ich to pikuś. Do rozklejenia wystarczy Ci suszarka do włosów Co do felg to, poszedłbym w grafit, gunmetal lub black chrome Mam taki sam kolor auta wiec jak chcesz to zobacz u mnie w temacie jak to wszystko wygląda Edytowane 9 Czerwca 2017 przez Norbas
blade13 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgloszenie trzeba wyslac ale spokojnie przejdziesz... Ja jade na caly weekend, tak blisko mamy to szkoda nie skorzystać. Co do felg to ja bym tak zrobił i by było pięknie, ew, srebrny/biały też by fajnie wyglądał. Plus szybki z przodu lekko sciemnił: A lampy to bardzo prosta robota jak mowi Norbas, sklejenie i rozklejenie to chwilka roboty, gorzej zderzak sie zdejmuje ale przy okazji Cupre przykręcisz...
strami Opublikowano 10 Czerwca 2017 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Widzę że kolega z okolicy Fajna sztuka, jak byś chciał sprzedać to daj znac
Rekomendowane odpowiedzi