Pawel_Foks Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 Witam Czy znacie kogoś kto regeneruje skórzane fotele (alkantara) w okolicach Łodzi ? Pozdrawiam
Bruuuum Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 Spokojnie sam byłbyś w stanie to zrobić, chyba, że bardzo lubisz komuś płacić
Pawel_Foks Opublikowano 26 Maja 2017 Autor Opublikowano 26 Maja 2017 Jestem Polakiem, więc z natury nie lubię płacić W poniedziałek jadę do hurtowni tkanin w Łodzi aby coś dobrać, ale nie wiem czy tak łatwo będzie można dobrać kolorystycznie. Wiem ze każda "poduszka" fotela jest wyciągalna i można pokombinować. Jak ktoś zrobi to dobrze w dobrych pieniądzach to wolę to zlecić ze względu na brak czasu i umiejętności w tej kwestii. Jeżeli cena będzie kosmiczna to wtedy sam będę przeszywał
Bruuuum Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Ale to porwaną masz alcantarę czy pokłaczoną? Pokaż zdjęcie co tam się dzieje. Jak chcesz obszywać, to raczej na detailingu Ci tego nie zrobią, tylko tapicer
Pawel_Foks Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 Nie mam lepszego zdjęcia teraz. Bede jechał pózniej to zrobię i prześle lepiej pokazujące problem. Ale są po prostu dziurki od wystających metalowych elementów w jeansach i są juz mocno zmechacone.
Bruuuum Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Zmechacenie na całych fotelach sam sobie usuniesz padem do szlifowania skór (tudzież miękki papier wodny 500-800), natomiast te załamania alcantary na 1/3 siedziska fotela raczej do przeszycia na nowo
Klawisz-84 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Problem w tym że wymiana alcantary jest droga :-( ja płaciłem 200zl za mały boczek w siedzeniu od A3. Ładne ale kosztowne cholerstwo. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
mnaso Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 Mam ten sam problem. Alcantara zmechacona oraz pojawiły się załamania materiału na obu przednich fotelach. Zastanawiam się czy taniej nie będzie poszukać foteli w lepszym stanie. Możesz dać znać ile wyniosła Cię cała operacja Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Bruuuum Opublikowano 3 Czerwca 2017 Opublikowano 3 Czerwca 2017 7 godzin temu, mnaso napisał: Mam ten sam problem. Alcantara zmechacona oraz pojawiły się załamania materiału na obu przednich fotelach. Zastanawiam się czy taniej nie będzie poszukać foteli w lepszym stanie. Możesz dać znać ile wyniosła Cię cała operacja Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka Pokaż foty z mankamentami, powiem Ci co mozna zrobić
mnaso Opublikowano 4 Czerwca 2017 Opublikowano 4 Czerwca 2017 Fotel kierowcy bardziej zjechany. W obu oparciach zmechacenia pewnie do ogarnięcia Wysłane z mojego MX4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi