Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[AVF, Q, Avant] Czarne wozidło. BBS 17. Na sprzedaż.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Widzę, że bardzo ciekawy temat rozwinął się :)

Dla mnie zmieniarka rzecz bardzo fajna. Działa sterowanie z kierownicy, jakość dźwięku również. Rzecz na plus. Szczególnie, że zmieniarki z kablem do RNS-E nie są jakieś bardzo drogie i idzie wyrwać komplet za sto parę złotych plus mam jeszcze orginalną wtyczkę do RNS-E więc może kiedyś ogarnę kable, które idą do radia tak jak to fabryka zrobiła.

Edytowane przez trepek

Opublikowano
15 godzin temu, trepek napisał:

@takexlife

Wlasnie o tym interfejsie dowiedzialem sie jak juz zakupilem zmieniare :/ ale znajac moje szczescie do pendrivow zanim bym takiego pendriva podlaczyl do tego interfejsu to bym go zgubil

100% zgody ori CD to ori CD...tylko nie wiem jak u was, ale jak już ma się lodówkę w schowku to zaczyna się robić mało miejsca w kokpicie na płyty i pudełka - zwłaszcza jak słucha się nie tylko jednego rodzaju muzyki... B6 od strony pasażera nie ma schowka w boczku, pod fotelami wrzucone szpargały pierwszej potrzeby, schowek wcześniej wspomniana lodówka i miejsce na zmieniarkę/stacja MP3... podłokietnik odpada... stąd decyzja o ori zmieniarce Mp3

14 godzin temu, luki19862121 napisał:

Transmiter to porażka. W schowku mam ze 3:) bluetooth do muzyki kupiłem na grupie facebook to jedyne sensowne zastosowanie. Na Ali można znaleźć. 

Mam również ten bluetooth w miejsce AUX i jestem z niego bardzo zadowolony

Opublikowano

Fakt, również mam lodówkę i miejsca w schowku praktycznie nie ma. Mam włożone z 4 pudełka z CD parę dupereli i koniec. Także w moim przypadku wirtualna zmieniarka z Ali i pendrive jest dobrym rozwiązaniem. :D Jeśli chodzi o transmitery to z całą stanowczością mówię NIE. 

Edytowane przez 0g0N

Opublikowano

Transmitery to dno... 

Zresztą zdarzyło mi się dwu ktotnie już podłapać fale kogoś w korku kto gadał przez transmiter z funkcją bluetooth do wykonywania połączeń jako zestaw głośnomówiący. Jedna rozmowa była dość "pikantna" :decayed: 

Opublikowano
6 godzin temu, lewiatan1989 napisał:

Transmitery to dno... 

Zresztą zdarzyło mi się dwu ktotnie już podłapać fale kogoś w korku kto gadał przez transmiter z funkcją bluetooth do wykonywania połączeń jako zestaw głośnomówiący. Jedna rozmowa była dość "pikantna" :decayed: 

Kurde! Wygrałeś w tym korku w totka i mówisz, że to zuo :decayed:
A tak serio to wiem o tym, że można się połączyć z kimś albo ktoś może nas słyszeć, dlatego nie rozmawiam przez transmitter. 
ALE dopóki nie będę mogła odpalić spotify w aucie to będę tak słuchać :kox:

Opublikowano
50 minut temu, trepkowa napisał:

Kurde! Wygrałeś w tym korku w totka i mówisz, że to zuo :decayed:
A tak serio to wiem o tym, że można się połączyć z kimś albo ktoś może nas słyszeć, dlatego nie rozmawiam przez transmitter. 
ALE dopóki nie będę mogła odpalić spotify w aucie to będę tak słuchać :kox:

Zerknij do mojego tematu. Od prawie już roku słucham tylko spotify w aucie, jakość porównywalna z CD a wszystko mam dostępne w telefonie. Po tym jak apple dodało funkcję, że Siri może odpalać muzykę na spotify to nawet nie muszę telefonu dotykać :D

Opublikowano
  • Autor

@Venovsky

Rzucę okiem. Chociaż ja sam nie umiem w całe te "spotifaje" ale @trepkowa sie to może przydać. Mi wystarczy, że mam CD ;-)

A co do braku miejsca w schowku gdy ma się lodówkę to fakt - jest mało. Ale z drugiej strony nic takiego nie wożę abym odczuwał brak schowkow ;-)

Opublikowano
  • Autor

Dorwałem panel sterowania nawi z przyciskiem menu :peace:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj przegląd - diagnosta podsumował słowami: "super, stan doskonały". Nuda ;p

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, kamil-vag napisał:

No to tylko pogratulować furki w dobrym stanie ;):thumbup1:

Chociaz ja tam widze kilka rzeczy do roboty ;) powoli sobie tylne zaciski skladam. Ze swapem czekam az bedzie drugi samochod abym mogl tego na kilka dni unieruchomic.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ostatnie średnie zmierzone spalanie na podstawie wskazań dystrybutora na trasie Olkusz <-> Kraków (wiecznie zakorkowana 94'ka) + korki w Krakowie - 6.67 l/100km. Jazda średnio dynamiczna, nie zamulam ale często też wyprzedzam. Chyba całkiem nieźle jak na jazdę w dwie osoby na oponach 17'tkach o szerokości 225 ;-)

A2 na takiej samej trasie paliło w zakresie 4.9-5.1.

Edytowane przez trepek

Opublikowano

Całkiem spoko spalanko.  Masz czipsa Trepku ? ;)

Opublikowano
2 minuty temu, dekiel 13 napisał:

Całkiem spoko spalanko.  Masz czipsa Trepku ? ;)

JESZCZE nie :kox:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, trepkowa napisał:

JESZCZE nie :kox:

Może w tym roku :)

Opublikowano

Czas zrobić .Zawsze to trepkowa szybciej dotrze do kosmetyczki .:cool:

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, dekiel 13 napisał:

Czas zrobić .Zawsze to trepkowa szybciej dotrze do kosmetyczki .:cool:

@trepkowa będzie miała swojego tojtoleta ;-) Ale w trasy więcej kunia się przyda.

Opublikowano
2 minuty temu, trepek napisał:

@trepkowa będzie miała swojego tojtoleta ;-) Ale w trasy więcej kunia się przyda.

Ano racja , dopiero wstałem --- uroki urlopu.:lol:

Ja ze swoją niebieską też się wybieram na moc. Narazie graty przychodzą , lakiernik zarezerwowany  itd.....:banan:

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, dekiel 13 napisał:

Ano racja , dopiero wstałem --- uroki urlopu.:lol:

Ja ze swoją niebieską też się wybieram na moc. Narazie graty przychodzą , lakiernik zarezerwowany  itd.....:banan:

Lakiernik? Moc?

Aż tak będzie się rozpędzał, że będzie lakier odpadał? :D

Opublikowano
32 minuty temu, trepek napisał:

Lakiernik? Moc?

Aż tak będzie się rozpędzał, że będzie lakier odpadał? :D

Aż mi się przypomniała rozmowa dwóch Hondziarzy kilka lat temu na japfeście nt. rozpórki przednich kielichów: "Noooooo dużo daje taka rozpórka bo jak ją założyłem to mi szpachla z tyłu na nadkolach popękała po paru szybszych zakrętach" :grin: