michał69 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Witam. W czesniej pytałem o porównanie Audi B6 a Opla Vectry ©. Jak już się zdecydowałem na B6 to teraz nie wiem co wybrać czy KOMBI (Avanta) czy SEDAN. Rozglądałem się po ogłoszeniach w niemczech to więcej jest Avantów które mają leprze wyposażenie np.Navi,Xenon a nawet napęd 4x4.itd Ciężko znaleść dobrego sedana z wypasem za dobrą cene. Tylko też nie wiem czy kombi nie będzie za duże nie mam narazie rodzinki Prosze o jakieś porady.
TOM77 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Zdecydowanie Avant zawsze możesz sobie coś do kuferka wrzucić i przewieźć, choć tak naprawdę to nie jest powalające kombi-wyprawa z rodzinką na urlop i są problemy żeby wszystko zmieścić :gwizdanie:
Yelo Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jak nie potrzebujesz bagażówki, to pozostań raczej przy limuzynie
Gość TrueOgre Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ile osób tyle zdań, w ten sposób raczej nie zdecydujesz bo każdy tu będzie zachwalał to co ma sam wybierz to co Ci się bardziej podoba, to Ty będziesz tym jeździł :gwizdanie:
Madas Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 to i to ładne ... wybierz to co będzie w dobrym stanie i sprawi Ci frajdę z posiadania
Tomeks Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Jak B6 to tylko sedan.. może nie aż 'tylko" ,ale B6 w sedanie jest naprawdę zajabiste ,B7 tylko i wyłącznie avant
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Jak B6 to tylko sedan.. Amen
wit.s Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ło Jezu! Znowu się zaczyna Hmmm... Zastanówmy się, który transwestyta lepszy: - ten z wyciętym siurem, czy - ten zawijający przyrodzenie między pośladkami, zeby z przodu nie było widać A kup se takiego, który za mniejszą kasę zaoferuje większy wypas.
soolek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Avant vs. Sedan - kwestia potrzeb i gustu. Potrzeb nie masz, więc pozostaje wygląd, a jak jest to Ci obojętne, to bierz co trafisz - przynajmniej nie będziesz miał problemu, że "samochodzik cacy, wszystkie ekstra, ale sedan :wallbash:". Ja też rodzinki jeszcze nie mam, a mam już 3 kombi z kolei (zaczynałem od Omegi A) - po prostu kombi mi się bardziej podoba, a ponadto jestem wygodny i nie mam ochoty uciskać różnych rzeczy w sedanie a w awaryjnych sytuacjach paluję samochód pod dach i z głowy. Wybierz po prostu najlepszy egzemplarz
Dibo Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Sedan Wogóle B6 w sedanie to najładniejsze A4 jakie wyszło :kox:
Madas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Sedan Wogóle B6 w sedanie to najładniejsze A4 jakie wyszło :kox: zapomniałeś o avancie B7 :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Sedan Wogóle B6 w sedanie to najładniejsze A4 jakie wyszło :kox: zapomniałeś o avancie B7 :gwizdanie: dokładnie
Madas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Pomyśl o potrzebach. Lubisz sex w samochodzie- zdecydowanie avant ciekawe , ciekawe :gwizdanie:
jaca.13 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 b6 w sedanie zdecydowanie ładniejsze!
Tomeks Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Pomyśl o potrzebach. Lubisz sex w samochodzie- zdecydowanie avant ciekawe , ciekawe :gwizdanie: i mówi Brynia do Ł "... chodź,przejedzmy się moim autem :rolleyes:"
Madas Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Pomyśl o potrzebach. Lubisz sex w samochodzie- zdecydowanie avant ciekawe , ciekawe :gwizdanie: i mówi Brynia do Ł "... chodź,przejedzmy się moim autem :rolleyes:" aaaaaaaaa sprawdzone już ma
Rekomendowane odpowiedzi