marhiw Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam kolegów! Mam kolejną prosbe do Was.. Ubywa mi płyn do spryskiwaczy ze zbiornika i nie wiem jeszcze co jest tego powodem.Kapie mi tuz pod nim.Czy to moze pekł ten zbiornik czy moze z pomki leje Pomózcie mi i powiedzcie jak wyciagnac ten zbiorik gdzie jest przymocowany i czy musze odkrecac nadkole czy uda mi sie górą go wydostac.????Robił ktos cos takiego kiedys???
M.Audi Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 widzialem juz taki temat na forum ale nie moge teraz go znalesc musisz odkrecic nadkole
endriuu Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 może wykręć prawy reflektor i zobacz jakie jest dojscie
wojtek26 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Po zdjeciu nadkola bedziesz miał od spodu 2 srubki i jeszcze jedna przy zbiorniczku od wspomagania, potem pozostaje juz tylko lekko odchylic i odpiac wtyczke od pompki i zdjac przewód od spryskiwacza.
Gość majki-m Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Po zdjęciu nadkola masz dostęp do zbiorniczka
tymonA4 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 :good: tak jak koledzy piszą nadkole od góry dwie śrubki i jest twój
Guregoru Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie musisz ściągać całego nadkola ja poodkręcałem je do połowy i ostrożnie (tak żeby nie połamać) wygiąłem tak żeby mi nie przeszkadzało
tymonA4 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Nie musisz ściągać całego nadkola ja poodkręcałem je do połowy i ostrożnie (tak żeby nie połamać) wygiąłem tak żeby mi nie przeszkadzało tylko przy tej temp. cza uważać żeby nie pękł
jankes85 Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 też mam problem ze spryskiwaniem tylnej szyby. widzę że jak spryskuje szybę to po kołem robi się plama płynu. jak naprawiałem go to mechanik wykręcił go całkiem żeby mieć lepsze dojście. podejrzewam że nie podłączył w ogóle jednego z wężyków. nie wiem jak dokładnie to tam idzie i gdzie powinienem to wpiąć ale dzisiaj muszę to naprawić. będę postępował według tego co wyczytałem. przy takiej pogodzie jak jest teraz to szybka musi być umyta.
Rekomendowane odpowiedzi