Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B9 Fellows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, black70 napisał:

Racja. Tak się zastanawiam się, czy w poliftach też są takie same lampy z tyłu. Bo tam przy matrixach jest jeszcze dodatkowa iluminacja - również z tyłu (przy zamykaniu i otwieraniu), której chyba przy zwykłych ledach nie ma. W takim przypadku nie byłoby to takie oczywiste.

Animacja i dynamiczny kierunek tylnych lamp jest w pojazdach mających z przodu matrixy. 

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 310 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 godziny temu, wampir napisał:

Nie wiem jak wcześniejsze, ale te najnowsze poduszki co są w ASO to 2.0tfsi to powinny być zmieniane parami. Nie wiem czy to wynika ze zmiany konstrukcji czy tylko ogólna zasada.

W sensie kierowcy i pasażera razem? 

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał:

Animacja i dynamiczny kierunek tylnych lamp jest w pojazdach mających z przodu matrixy. 

Dynamiczny kierunek jest również ze zwykłymi ledami. Teraz pytanie, czy są to te same lampy z animacją i bez.

edit: Tylne oczywiście.

Edytowane przez black70

Opublikowano

Animacja tylko w pakiecie z Matrix. Dynamiczny kierunek z tyłu możliwy jest w środkowym pakiecie. Są 3 różne tylne lampy z tego co wyczytałem. Zwykłe LED (mały pakiet), LED z dynamicznym kierunkiem bez animacji (średni pakiet), oraz LED z Matrixami (duży pakiet) z dynamicznym kierunkiem i animacją.

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
3 godziny temu, black70 napisał:

Dynamiczny kierunek jest również ze zwykłymi ledami. Teraz pytanie, czy są to te same lampy z animacją i bez.

edit: Tylne oczywiście.

Z tego co sprawdzałem to w A5 są to inne lampy. To samo mam w A7 - lampa z animacja ma inny numer 

Opublikowano

Powitać, od tygodnia mam takie komunikaty i brak info o ruchu drogowym. Zaobserwował ktoś takie problemy? Licencja aktywna

20210626_111645.jpg

Opublikowano

W przedlifcie mam możliwość w ustawieniach wyłączęcie modułu danych. Poszukaj w mmi w ustawieniach u siebie i wyłącz go na chwilę. Może się zawiesił. Po ponownym włączeniu połączy się z siecią. 

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
Godzinę temu, Muskel1 napisał:

W przedlifcie mam możliwość w ustawieniach wyłączęcie modułu danych. Poszukaj w mmi w ustawieniach u siebie i wyłącz go na chwilę. Może się zawiesił. Po ponownym włączeniu połączy się z siecią. 

Zerknę po pracy,  może pomoże :eusathink:

Opublikowano
23 godziny temu, D4NTE napisał:

Powitać, od tygodnia mam takie komunikaty i brak info o ruchu drogowym. Zaobserwował ktoś takie problemy? Licencja aktywna

20210626_111645.jpg

Miałem podobnie - akurat jak byłem na wakacjach :/

Wczoraj w nocy powiadomienia o ruchu drogowym wróciły. Komunikat póki co nie pojawia się.

Opublikowano
  • Autor

Myślę, że Wasze problemy mogą wynikać z tego, co opisałem wyżej.

Cytat

Uprzejmie informujemy, że aktualnie trwa globalny problem z usługami zdalnego dostępu. Skontaktujemy się z Panem gdy tylko otrzymamy informacje o rozwiązaniu problemu.

Miałem problem nie tylko ze zdalnym dostępem, ale ogólnie z Audi Connect. Problem niby rozwiązali, ale u mnie nie wszystko jeszcze działa jak powinno. Wysłałem im kolejne zrzuty ekranu, czekam aż rozwiążą problem.

Opublikowano

powitać :hi:

W dniu 30.06.2021 o 11:19, Dr_J napisał:

Miałem podobnie - akurat jak byłem na wakacjach :/

Wczoraj w nocy powiadomienia o ruchu drogowym wróciły. Komunikat póki co nie pojawia się.

Dziś niby ruch drogowy wrócił ale... znikł widok satelitarny :facepalm:

Opublikowano
W dniu 20.06.2021 o 18:05, wrclaguna napisał:

Raczej tu na forum nie bedzie takiej informacji
Wrzuc  scan BCM09  z numerem to moge ci sprawdzic w moich zapiskach.

Sprawdzisz czy mój BCM obsługuje kamerę?

8W0 907 063 BF

Opublikowano
2 godziny temu, Onkel napisał:

Sprawdzisz czy mój BCM obsługuje kamerę?

8W0 907 063 BF

Wrzuć autoscan

Opublikowano

Opublikowano
W dniu 6.07.2021 o 11:34, Muskel1 napisał:

Moja się nie łapie, dzisiaj rozmawiałem. Podobno w większości przypadków są to roczniki 15-16. 17-18 sporadycznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 20.06.2021 o 17:52, wrclaguna napisał:

Nie wszystkie BCM obsluguja kamere  :wink:

Możliwe ze jeśli mam czujniki tylko z tylu to muszę dołożyć przód żeby kamera działała? Ogólnie sytuacja wyglada tak jakby nie było informacji ze ekran ma się zmienić. Pamietam, ze w b8 było podobnie ale tam kodowanie w module parkingu i poszło. 

Przy czujnikach przód i tył jest wizualizacja, wtedy nie ma problemu z kamera. 

Opublikowano

Panowie składają Wam się lusterka gdy zaryglujecie auto poprzez aplikacje Audi Connect? U mnie auto zostaje zaryglowane ale lusterka zostają otwarte. 

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
4 godziny temu, Muskel1 napisał:

Panowie składają Wam się lusterka gdy zaryglujecie auto poprzez aplikacje Audi Connect? U mnie auto zostaje zaryglowane ale lusterka zostają otwarte. 

Sprawdzę jutro jak wrócę to tu napisze.

Opublikowano
8 minut temu, vvalery napisał:

Sprawdzę jutro jak wrócę to tu napisze.

:thumbup1:

Opublikowano

Sprawdzone ! Nie składają się tak jak u Ciebie.