taktuś Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 ps.ciekawe kto wypil moja porcje winka Grilowy. I zakąsił kapuchą, którą smyrał chochlą ja byłem mniej zajęty rozmową na grillu, dlatego dużo obserwowałem i widziałem jak grillowy dłubał w nosie(na szczęście ja nic nie jadłem) :confused:
MAx Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 jedno mnie tylko dziwi ze na zlocie bylo 50 klubowiczow a tylko wrazenia maja 20 osob reszcie sie nie podobalo :eek: pozostali sami jeszcze nie wiedza co maja o tym myslec proponuję zamknąć go w rocznicę tego zlotu - czyli tydzień (zamykamy w piątek o godzinie 0.00, bo tydzień pitolenia o imprezce wystarczy ) a czemu nie dac po prostu umrzec mu smiercia naturalnacos mi sie wydaje ze nie wszyscy wrzucili swoje zdjecia ze Zlotu Lukas przed Toba to sie nic nei ukryje postaram sie zrobic to dzis wieczorem
Lukas Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 no to dzialac bo w przyszlym tyg chce zamknac temat filmu i zdjec
Gość zdeniu Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 postaram sie dzis wieczorkiem zapodac koło 200 fotek bedzie
Gość Murzyn Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 to zamykamy ten i otwieramy nowy temat na letni - mozna zaczac cos pomalu myslec
Lukas Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 postaram sie dzis wieczorkiem zapodac koło 200 fotek bedzie dawac dawac troche poprzebiera sie i te ladniejsze umiesci na DVD z filmem
NIUNIAA4 Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Murzynku jak najbardziej temat majówki jak wczoraj ustalilismy!
Gość Murzyn Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 NIUNIAA4, to zakladaj temat...jak masz juz neta (chodzi o spocik koncem marca)
NIUNIAA4 Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 ale sloneczkto prawdopodobnie bede wtedy w warszawie na szkoleniu z pracy :/
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 buuuu to trzeba szkolenie przesunac niunia daj numer do prezesa my to zalatwimy jednym tel :twisted:
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 nie moge, od tego zalezy moj awans przeciez juz dostalas awans jestes różowa
wit.s Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 ale sloneczkto prawdopodobnie bede wtedy w warszawie na szkoleniu z pracy :/ buuuu to trzeba szkolenie przesunac A co to w Wawie spotów nie ma? Wy myślicie, ze tu nikt się Niunią nie zajmie? :biggrin:
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Tak, ale przecież mówiła że chce być zielona, Piotr nie pamiętasz???? nie pamietam.chyba mam jakies braki w pamieci ciekawe dlaczego
Gość Murzyn Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 hehe....mowila mowila....Brynia tez nasze klubowe kobitki maja ogromny ciag do wladzy :twisted:
Wihajster Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 hehe....mowila mowila....Brynia tez nasze klubowe kobitki maja ogromny ciag do wladzy ale na to glosuja wszyscy zieloni kto ma byc modem wiec jeden sprzeciw i nici z wladzy
Gość dino Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 nie moge, od tego zalezy moj awans przeciez juz dostalas awans jestes różowa a ja jestem niebieski i miałem dzisiaj Dzien Kobiet I z tej okazji Wszystkiego Naj Naj naszym Klubowiczką
Lukas Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 a wlasnie na zlocie zieloni romawiali o podwyzkach i ustalilismy 10% wiecej ale ja na swoim koncie tego nie odnotowalem, Hugo to jak bedzie
Gość Murzyn Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 a wlasnie na zlocie zieloni romawiali o podwyzkach i ustalilismy 10% wiecej ale ja na swoim koncie tego nie odnotowalem, Hugo to jak bedzie nie glupio prawi, ale lukasku 10% z 0pln to dalej bedzie 0pln wiec troszke popelniles razący blad logiczny :twisted: ...na koncie zmian nie odnotujesz
Rekomendowane odpowiedzi