Czort194 Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Witam, mam taki problem, mianowicie kupiłem audi 2 dni temu, tego samego dnia na łące chciałem sprawdzić działanie quattro. Wszystko fajnie ale po utracie przyczepności zapalił się komunikat bremse I kontrolki abs I etap. Zbagatelizowałem to bo łąka nie była równa jak stół. Ale wczoraj jadąc po asfalcie w zakręcie I utracie lekko przyczepności znowu to samo. Okazało się, że dzieje się tak gdy auto straci przyczepność. Wystarczy zgasić I odpalić i jest spokój. Szukałem ale nie znalazłem na forum mojego przypadku. Dodam tylko że stan płynu hamulcowego w normie.
Czort194 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 Może ktoś miał podobny problem, jak nie to pojadę na komputer
august Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Kup sobie interfejs. Jedno podłączenie i Ci się zwraca..Wysłano z Nokii 5110
Lukasz_mk2 Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 3 godziny temu, Czort194 napisał: Może ktoś miał podobny problem, jak nie to pojadę na komputer uzupełnij profil, na pewno znajdzie się ktoś w twojej okolicy i podłączy vaga za free bądź jakieś małe piwo.
roger18sx Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Ja miałem podobnie po zakupie. Choć i teraz raz na miesiąc przy wymuszonym poślizgu wyłącza się esp i abs. Błędy jakie wyskakują to którenś z czujników kół oraz spadek napięcia w pompie abs gdyż ta podczas zadziałania esp potrzebuje więcej prądu.
Rekomendowane odpowiedzi