spenchjdx1 Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Witam, Co sądzicie o takim zderzaku: http://allegro.pl/zderzak-przod-audi-a4-b7-04-08-rs-style-black-i6859681102.html lub tego typu podobnym na allegro ? Czy może nie ma co sobie głowy zaprzątać i kupić oryginalny s-line i kratki wymienić tylko na plastry miodu ? Co myślicie ?
M@rcin Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) tragedia ... Kup od s-line o wiele lepiej bd wyglądać... Edytowane 7 Lipca 2017 przez Marcinx52
scq Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Beznadziejny, za darmo bym nie założył To nie ten styl auta, nie te lata produkcji, ewidentnie projektant poleciał z fantazją i wyobraźnią próbując upchać to w B7.
cinkers Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Miałem gdzieś zdjęcie bo widziałem na żywo jak było założone na jakąś B7. Powiem tak - nie założyłbym ale aż tak tragicznie jak to może się wydawać nie wyglądało... Znalazłem: Edytowane 11 Lipca 2017 przez cinkers
jacek70 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Dokładnie jak koledzy piszą. Ori s-line Do tego dokładna z Cupry jeśli już i będzie miodzio.
black4 Opublikowano 24 Września 2017 Opublikowano 24 Września 2017 Witajcie, Z przodu to jeszcze najgorzej nie wygląda. Ale już z profilu w stosunku do reszty auta wygląda nieproporcjonalnie. Może, gdyby był dostępny był cały pakiet z odpowiednio szerszymi listwami progowymi i potężniejszym tylnym zderzakiem byłoby jako tako. Pytanie jak materiałowo to się przedstawia i czy się dobrze pasuje z budą? No i cena tego zdaje się wysoka. Generalnie tak jak Koledzy piszą lepiej wrzucić zderzak S-line + dokładkę z Cupry... Pozdrawiam
JawoR36 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 A mnie tam się wizualnie widzi, pozostaje tylko kwestia jakości
Rekomendowane odpowiedzi