burdzi Opublikowano 11 Lipca 2017 Opublikowano 11 Lipca 2017 Witam po wymianie manetki i odblokowaniu fis świeci mi sie esp. Vag pokazuje czujnik kata skrętu g85 - faulty i drugi błąd coś z napięciem 30v. Ostatnio wymieniłem czujnik kata skrętu i zaadaptowalem go , pomogło to na parę dni teraz znowu się świeci i błędy nadal te same. Odpinalem też aku na noc i pomogło na dzień czasu. Czego to może być wina ? Proszę o pomoc.
Dev Opublikowano 30 Lipca 2017 Opublikowano 30 Lipca 2017 (edytowane) trzeba zrobić na nowo adaptację czujnika G85 albo jest uszkodzony Edytowane 30 Lipca 2017 przez Dev
burdzi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Robiłem adaptację wiele razy i nic. Czytałem coś ze może być taśma airbag do wymiany, pomoże to ?
miikii Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) pomoże jak jest uszkodzona. W blokach pomiarowych widać odchylenie kierownicy w kątach jak nią kręcisz? Jeśli nie to taśma do wymiany. [Meas. Blocks - 08]Kanał 005 pole 1 zobaczysz tam wartości kąta skrętu w stopniach, należy ustawić na wartość 0,0°tolerancja ±5.0 °[Done, Go Back] Edytowane 7 Sierpnia 2017 przez miikii
burdzi Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Dnia 7.08.2017 o 22:35, miikii napisał: pomoże jak jest uszkodzona. W blokach pomiarowych widać odchylenie kierownicy w kątach jak nią kręcisz? Jeśli nie to taśma do wymiany. [Meas. Blocks - 08]Kanał 005 pole 1 zobaczysz tam wartości kąta skrętu w stopniach, należy ustawić na wartość 0,0°tolerancja ±5.0 °[Done, Go Back] Właśnie ze widać normalnie
Rekomendowane odpowiedzi