plastuch Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Białe zegary są fee... niepasują do wnętrza i podświetlenia! Zakładaj chrom obwódki! Pozdrawiam!
nex Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 to raczej nie wyglada na ori, ale nie wiem. W kazdym badz razie efekt jest taki jak w calibrze z lotka pod niebo :sick3:
tomek a4 2.8 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 W pierwszych s4, czyli w budzie c4 zegary były może nie całkiem białe, ale jasno szare i tam wyglądało to
omario Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Nie zgadzam sie z waszymi opiniami i to nie tylko dla tego ze takie mam ..... jest to kwestia gustu po pierwsze a po drugie na zywo wyglada o niebo lepiej i przede wszystkim komponuje sie z caloscia kokpitu dodajac mu sportowego charakteru..... takie jest moje zdanie i go nie zmienie.....
Dibo Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Nie zgadzam sie z waszymi opiniami i to nie tylko dla tego ze takie mam ..... jest to kwestia gustu po pierwsze a po drugie na zywo wyglada o niebo lepiej i przede wszystkim komponuje sie z caloscia kokpitu dodajac mu sportowego charakteru..... takie jest moje zdanie i go nie zmienie..... Wszystko kwestia gustu. Ja tego w Audi nie widzę. W każdym bądź razie mnie bardziej ciekawi czy to są ori Najlepiej jakby się ktoś odezwał co też ma takie tarcze. Bo mi się jednak wydaje że to mod poprzedniego właściciela.
FAZY Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 W pełni zgadzam się z Dibo białe zegary w audi to jakiś wynalazek szalonego tunera wszystkie , które widziałem są czarne
Pucek Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 N I E wierzę że to ori, i WĄTPIE że audi takie zakładało... gdyby tak było że zakładali by je ori to nie jeden z forumowiczów by je posiadał, bo jak lubią lampy angels czy też gej luki to napewno by je posiadali w swoim mega tuningowanym aucie bez obrazy :>
omario Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 no ale jest osoba ktora moze udowodnic to ze na angielski rynek nie byly ori zakladane???? byc moze zalezalo to od wersji auta??? w specyfikacj jest to Audi A4 1.8 Turbo Quattro Sport 180 PS.... wiec ????
łysy1406837913 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 w zyciu bym sobie nie załozył tych białych tarczy załóz alu ramki i bedzie ok
Dibo Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 no ale jest osoba ktora moze udowodnic to ze na angielski rynek nie byly ori zakladane???? byc moze zalezalo to od wersji auta??? w specyfikacj jest to Audi A4 1.8 Turbo Quattro Sport 180 PS.... wiec ???? Zauważ że narazie nikt oprócz Ciebie w tym temacie nie napisał że ma takie zegary. Jest trochę B6 na forum z wysp i mają normalne ori czarne zegary. A jeżeli białe byłyby ori to więcej osób by miało takie tarcze.
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Zauważ że narazie nikt oprócz Ciebie w tym temacie nie napisał że ma takie zegary. Jest trochę B6 na forum z wysp i mają normalne ori czarne zegary. A jeżeli białe byłyby ori to więcej osób by miało takie tarcze. pisałem na początku w tym temacie - uznaliście że rezane... Chrom obwodki tez nie pasuja do B5 No i proszę... a większość tu piszących ma już takie lub w planie... ciekawe co teraz to raczej nie wyglada na ori, ale nie wiem. W kazdym badz razie efekt jest taki jak w calibrze z lotka pod niebo :sick3: No porównanie pierwsza klasa... Ja bym to do czegoś innego porównał :gwizdanie: _________________________________________________ Omario, Twoje fotki:
ykk Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Chrom obwodki tez nie pasuja do B5 No i proszę... a większość tu piszących ma już takie lub w planie... ciekawe co teraz No jak to co.. Zdjac.. :naughty: Szczegolnie to zle wyglada w licznikach przed liftowych..
Dibo Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Zauważ że narazie nikt oprócz Ciebie w tym temacie nie napisał że ma takie zegary. Jest trochę B6 na forum z wysp i mają normalne ori czarne zegary. A jeżeli białe byłyby ori to więcej osób by miało takie tarcze. pisałem na początku w tym temacie - uznaliście że rezane... No fakt pisałeś Ale mi chodziło o auta z wysp bo kolega napisał że może specjalnie na wyspy były wypuszczane białe zegary. I tu żaden wyspiarz się nie odezwał że ma takie zegary.
jarko Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Zauważ że narazie nikt oprócz Ciebie w tym temacie nie napisał że ma takie zegary. Jest trochę B6 na forum z wysp i mają normalne ori czarne zegary. A jeżeli białe byłyby ori to więcej osób by miało takie tarcze. pisałem na początku w tym temacie - uznaliście że rezane... No fakt pisałeś Ale mi chodziło o auta z wysp bo kolega napisał że może specjalnie na wyspy były wypuszczane białe zegary. I tu żaden wyspiarz się nie odezwał że ma takie zegary. A ilu tu wyspiarzy się odzywa... Oni gdzie indziej przesiadują - na innych forach
omario Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Wiecie co mam to gdzies czy sa ori czy nie ja i ch nie zakladalem i na moje wygladaja oki.... na zywo lepiej sie prezentuja,,,,, i raczej ich nie zdejme bo komus sie nie podobaja,,, pozdro
Dibo Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Wiecie co mam to gdzies czy sa ori czy nie ja i ch nie zakladalem i na moje wygladaja oki.... na zywo lepiej sie prezentuja,,,,, i raczej ich nie zdejme bo komus sie nie podobaja,,, pozdro Ale nikt nie każe Ci ich ściągać. My tylko wyrażamy swoją opinię. Najważniejsze że Tobie się podobają
ykk Opublikowano 23 Marca 2009 Opublikowano 23 Marca 2009 Temat brzmi: [ALL B5] Biale zegary - czy to pasuje?? Naszym zdaniem: NIE To tyle..
chrupek80 Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 to co mi się w tych białych nie podoba to to że kontrolki są widoczne na tarczy czy sie swiecą czy nie. w czarnych widac je tylko gdy sie swieca. lepiej by to wygladało gdyby buly zgrupowane gdzies w jednym miejscu,ale nie na tarczy zegarów.
omario Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 widze ze ktos znowu poruszyl ten temat...... duzo czasu spedzilem by sie dowiedziec co z tymi tarczami..... i SĄone ORI... wystarczy weijsc na strone www.autotrader.co.uk i wyszukac sobie a4 b5 z silnikiem AJL (180ps) po lifcie.... i kazda jaka znalazlem miala biale tarcze.... a ty Chrupek80 widziales ja na zywo ze wiesz jak to wyglada???? a oto 1. http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201010354268263/sort/priceasc/usedcars/fuel-type/petrol/engine-size-cars/1-7l_to_1-9l/model/a4/make/audi/postcode/bt248rj/page/1/keywords/quattro/radius/1500?logcode=p 2. http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201009353919416/sort/priceasc/usedcars/fuel-type/petrol/engine-size-cars/1-7l_to_1-9l/model/a4/make/audi/postcode/bt248rj/page/1/keywords/quattro/radius/1500?logcode=p 3. http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201009353981529/sort/priceasc/usedcars/fuel-type/petrol/engine-size-cars/1-7l_to_1-9l/model/a4/make/audi/postcode/bt248rj/page/1/keywords/quattro/radius/1500?logcode=p 4. http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/200946346056979/sort/priceasc/usedcars/fuel-type/petrol/engine-size-cars/1-7l_to_1-9l/model/a4/make/audi/postcode/bt248rj/page/1/keywords/quattro/radius/1500?logcode=p Macie 4 inne auta tez z bailymi zapewne NIe ori zegarami !!
Rekomendowane odpowiedzi