piolux1989 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Koledzy 5 letnie autko i taka wtopa co sie dzieje ze boczki tak hałasuja na nierównościach . W superbie innych autkach tego nie ma
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Nie masz czasem uszkodzonych zatrzasków w boczkach?
l2k2 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Pytanie, czy to bezwypadkowe auto, bo może coś źle poskładane? U mnie, nawet jak boczki z przodu podczas modów założone były bez spinek i przykręcone tylko śrubami nie było żadnych dźwięków.
piolux1989 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dopiero co je kupiełem auto cale w fabrycznym lakierze wiec nie sadze ze wypadkowe. Moze faktycznie spinki juz nie trzymaja tak jak trzeba . W audi a3 mialem to samo . Oddam we Wtorek je do serwisu car audio zdejmą wykleja boczki i drzwi i zalozą na nowych spinkach mam nadzieje ze pomoze
NoName Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Daj znać jak poszło i ile $$ taka zabawa.PozdroWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
tacim Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) Robiąc samemu spinek chyba jest 6 na sztukę czyli 24 -to spinki jakieś 80 zł i godzina pracy z browarem w trakcie. Miałem wątpliwą przyjemność rozbierać lusterko i musiałem atakować tapicerkę bardzo dobrze wszystko zrobione. Spinki w Audi są mega mocne. W cytrynie wszytko się łamie zawsze. Edytowane 12 Sierpnia 2017 przez tacim
NoName Opublikowano 23 Sierpnia 2017 Opublikowano 23 Sierpnia 2017 A powiedz jak lusterko poszło?Bo u mnie obudowa coś źle spasowana jest i lustro nie schodzi do dołu bo nie ma miejscaWysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi