zelek2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Ka jeździłem ponad 2 lata 116. Nie dawno zrobiłem mapy na 146 i jest o niebo lepiejWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
vofrrn Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Czy macie jeszcze jakieś uwagi? Na co zwracać szczególną uwagę?
Axel1 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Jeżeli sedan to sprawdz czy ma dzieloną kanapę czy blachę bo różnie bywa w tych modelach.
vofrrn Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Możesz sprecyzować? Nie jestem w temacie tak obeznany
Axel1 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Może być blacha za siedzeniami czyli nierozkładane siedzenia z tyłu albo rozkładane tylne siedzenia z dostępem do bagażnika. Jednym to nie przeszkadza inni wolą mieć więcej przestrzeni ładunkowej.
vofrrn Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2017 7GN. Jeśli chodzi o ten DPF. Czyli nie będzie z tym problemu.
romankan Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Witam. Ja zakupiłem a4b7 kombi z tym silnikiem BRB 116KM 1.5 roku temu. Auto zostało sprowadzone z Belgi i nie posiada DPF. Na naklejce z kodami tez mam 7GN. Ogólnie jestem zadowolony z samochodu chociaż to 116 to trochu słabo mocy.
piotrsob1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Największa wada tych silników to taka że nie występowały w połączeniu z Quattro Druga to taka, że jak ktoś mocno depcze a auto jest po programie , to potrafi przysiadać materiał głowicy i trzeba robić uszczelkę pod czapką z planowaniem czapeczki Defekt taki w AWX-ach i AVF-ach praktycznie nie występował, ale to były silniki robione w DE a nie w PL
Rekomendowane odpowiedzi