Opublikowano 10 Września 20178 l 28 minut temu, MikelA4 napisał: Honda Jazz O to, to to . Swietne samochody nie do zabicia z funkcjonalnym wnętrzem, kobiety ja uwielbiają.
Opublikowano 10 Września 20178 l 1 godzinę temu, Ogi napisał: O to, to to . Swietne samochody nie do zabicia z funkcjonalnym wnętrzem, kobiety ja uwielbiają. Silniki dynamiczne z bardzo rozsądnym spalaniem i największy bagażnik w klasie
Opublikowano 11 Września 20178 l Autor Żadnej Mazdy , jeszcze będzie gnila jak szóstki Honda jakoś żadna nie przypadła do gustu ale ten Swift w wersji sport to petarda. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 Września 20178 l Też zostałem postawiony przed zadaniem kupna małego samochodu żonie, ostatecznie padło na nissana micre k13 2011 rok z silnikiem 1,2 chyba 85hp, do miasta idealne, pali w okolicach 6,5 litra ale moja mało ekonomicznie się obchodzi z autem Jedyne co denerwuje to słabe wygłuszenie i jadąc prędkością autostradową w aucie jest głośno ale z czystym sumieniem polecę, mamy już go 2 lata i żadnych problemów, części tanie.
Opublikowano 12 Września 20178 l Moje typy: 1) Nissan Juke 1.6 + LPG (bez turbo!) - mam w robocie, ale niestety ze skrzynią CVT. Auto super. I jest tak brzydkie że aż mi się podoba. 2) Honda Jazz 3 1.4 + LPG (fajny miejski samochód) 3) A3 z 1.6 lub 1.8 (bez turbo) Mazd po 2012 roku nie ma co się bać - nie będą gnić. Stare to i owszem... A pierwsze generacje 3 i 6 to ruda namiętnie obściskiwała...
Opublikowano 12 Września 20178 l W dniu 11.09.2017 o 20:32, TOM3K napisał: Żadnej Mazdy , jeszcze będzie gnila jak szóstki Stereotyp. Mam siedmioletnią Mazdę 2 i ani grama rdzy.Nie ma się czego bać
Opublikowano 12 Września 20178 l I co najważniejsze awaryjność zerowa.Inna sprawa że tam nie ma się co zepsuć.(benzyna)
Opublikowano 13 Września 20178 l 22 godziny temu, Sulfur napisał: Moje typy: 1) Nissan Juke 1.6 + LPG (bez turbo!) - mam w robocie, ale niestety ze skrzynią CVT. Auto super. I jest tak brzydkie że aż mi się podoba. 2) Honda Jazz 3 1.4 + LPG (fajny miejski samochód) 3) A3 z 1.6 lub 1.8 (bez turbo) Mazd po 2012 roku nie ma co się bać - nie będą gnić. Stare to i owszem... A pierwsze generacje 3 i 6 to ruda namiętnie obściskiwała... Honda pali na tyle mało, że moim zdaniem gazowanie takiego auta nie ma większego sensu.