spanky Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Wszyscy piszemy ze było fajnie,za***iście,ekstra zabawa i chyba tak naprawde nikt nie przypuszczal ze bedzie tak SUPER. Z tej okazji chciałbym serdecznie podziekowac osobom bez których ten Zlot by sie nie odbył ... mam na mysłi Hugo (nasz prezes :twisted: ) oraz Miron78. To oni dopieli wszystko na ostatni guzik, jedzenie,spanie,imprezy,przejazd,eskorta policji i załatwiali to w taki sposob zeby wszystkim sie podobało. Wszystko zostało załatwione na najwyzszym poziomie ,pełen profesjonalizm. WIELKIE DZIEKI p.s wydaje mi sie ze jest to dobre miejsce aby kazdy z Was napisał symboliczne "dziękuje" .
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 zdecydowanie organizacja na najwyzszym poziomie, pelny profesjonalizm dzieki
marcin j Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Chce również podziękować za organizacje.Zabawa była przednia. Dzieki Hugo i Miron 78.
sfinks Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Dołaczam się. Wielkie dzięki dla organizatorów Hugo i Miron 78.
fordenir Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Serdeczne podziękowania dla organizatorów i wszystkich uczestników zlotu
talib1990 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Dzęki wasystkim i za wszystko..za klimat..miejsce i waszą obecnośc... szczegolne podziekowanie dla Mirona i Huga za organizacje..
Gość rob Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 przyłączam się do podziękowań dla Mirona z żoną i Hugo
BossBest Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 No naprawde super organizacja!!! Pozdrawiam
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 sfera organizacyjna dopracowana idealnie. Dopisuję się jak najbardziej do podziękowań :exclaim:
wit.s Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Dzięki dla Hugo, Mirona, wszystkich dzięki którym będą zdjątka i filmiki i całemu towarzystwu na Zlocie. Dzięki Wam wszystkim było zarąbiście.
Gość spedyt Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Dziękuje bardzo w imieniu moim , żonki i córki
Cuber Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 No I Ja chciałbym P O D Z I ę K O W A ć za pełen profesionalizm w organizacji !! W I E L K I E - D Z I ę K I
schiller Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 rowniez z mojej strony wielkie dzieki. THX
pre_pl Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 mnie niestety nie było, ale również chciałbym podziękować za organizację zlotu (Hugo i Miron78) oraz wszystkim, którzy spotkali się
slawek66 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Brak nam słów, aby wyrazić podziękowania dla Hugo i Miron78 za wspaniałą organizację fantastycznej imprezki oraz wszystkim uczestnikom za wspaniałą atmosferę. Pozdrowienia od slawek66 i Monisi :biggrin:
rex Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Wielkie, ale to Wielkie Dzięki dla Huga, Mirona, jak i dla wszystkich tych, którzy przybyli, bo bez Was te urodziny na pewno by nie były tak wspaniałe!
Lukas Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 No to jak kazdy to kazdy Prezes, Miron78 wszystko pieknie załatwione GRATULUJE ORGANIZACJI :exclaim: Podziekowania również dla kierowców A4 uczestniczacych w przejezdzie na Rynek :exclaim: nikt sie nie popisywał czyli tak jak powinno sie to odbywać
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Podziekowania również dla kierowców A4 uczestniczacych w przejezdzie na Rynek nikt sie nie popisywał czyli tak jak powinno sie to odbywać nawet straznicy byli zadziwieni stwierdzili ze klub na poziomie :exclaim: :twisted:
miron78 Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 dzięki za wszystkie dzięki :biggrin: a z mojej strony dzięki Hugo za całokształt - a każdemu z osobna za stworzenie wspaniałej atmosfery, za reprezentowanie klubu na najwyższym poziomie, za towarzystwo które było...............ech brak słów, za obecność i wszystko inne.A4 jest super klubem - bo tworzą go super osoby :exclaim: PS.( za wszystkie niedogodność organizacyjne które mogły się pojawić - z góry skromne przprosiny )
Rekomendowane odpowiedzi