p.mie Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Witam mam taki problem z zaworem węgla aktywnego N 80. Problem polega na tym iż ten zawór nie jest nigdzie podłączony, nie ma nawet miejsca gdzie powinien być podłaczony. Gdzie mam szukać gdzie go podłaczyć ?
k232 Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Nie wiem czy on nie powinien być podłączony gdzieś pod schowkiem.
p.mie Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 Szukałem pod schowkiem i nic nie widze. Za silnikiem z tyłu widzę taką wiązkę kabli może gdzieś tam ?
jacek70 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Szukaj kostki pasującej do zawora. Swoją drogą bez podłączonego zawora to musi syczeć. Tam ma być 12V
mszark Opublikowano 21 Września 2017 Opublikowano 21 Września 2017 Pytanie czy Ty wiesz gdzie ten zawór ma się znajdować. I co chcesz podłączyć? Wężyki czy kostkę? Zawór jest koło filtra powietrza, wiązka ta sama, którą podpięty jest przepływomierz. Tak mam u siebie w 1.8t i podobnie widzę na fotkach i filmikach w necie w 1.8.
p.mie Opublikowano 21 Września 2017 Autor Opublikowano 21 Września 2017 Tak wiem doskonale gdzie sie znajduje i do czego słuzy .Kostka elektryczna nie jest podłączona wogule jej nie ma i tą wiązkę co wychodzą przewody do przepływomierza i czujników wody rozkreciłem i nie ma nawed sladu ze cos tam jeszcze było
Rekomendowane odpowiedzi