mortek1986 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 jak podłaczyc wzmaczniacz anteny oryginalny, gdzie go umiejscowicc
DarkManX Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 oryginalny wzmacniacz antenowy w Avancie znajdziesz za lampką oświetlenia bagażnika
szafa Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 To zalezy od wersji, ja mialem wzmacniacz w bagazniku w schowku po lewej stronie, na koszu zmieniarki.
robercik123 Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 A w podstawie anteny na dachu tez byl montowany?Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka
DarkManX Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 ja u siebie miałem właśnie w podstawie anteny za lampką oświetlenia bagażnika
Undisclosed Opublikowano 1 Września 2017 Opublikowano 1 Września 2017 (edytowane) U mnie przy antenie jest taki rozdzielacz ze wzmocnieniem, ale pomimo tego też borykam się z problemem zaniku fal radiowych. Z tego co czytałem, wzmacniacz powinien być na kablu bezpośrednio za radiem, podpięty do zasilania w kostce ISO. Edytowane 1 Września 2017 przez Undisclosed
mortek1986 Opublikowano 1 Września 2017 Autor Opublikowano 1 Września 2017 dziekuje koledzy za informacje
Rekomendowane odpowiedzi