Orzeł Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 (edytowane) Przedstawiam kolejny z moich "projektów", tym razem typowo 4 FUN (zawsze były auta do jazdy na co dzień ) Audi S4 B5 1998 Rok, przebieg udokumentowany 125 kkm!! Auto w środku mega zadbane - kupiłem od kolegi, który już nie miał dla niej czasu Przytargana z wystrzeloną turbiną - wiadomo od razu trzeba było zrobić UPGRADE ;), aktualnie: - turbiny K04 z RS4 - FMIC - Wydech - sprzęgło z RS4 - hamulce przód wiercone + klocki DS2500 - tył - heble 300 mm wierocen + klocki DS 2500 - Zawieszenie BC RACING z pełną regulacją twardości (28 stopni) i wysokości - całe zawieszenie MEYLE HD + tuleje poliuretanowe wrzucam małą galerię : - oczywiście pełna wymiana płynów eksploatacyjnych filtrów itd. zrzuciliśmy parę PS ze względu na bezpieczeństwo silnika :), nie muszę się martwić, że padnie heble tył: spotkanie ze znajomymi koła na tor i do zabawy - w porównaniu do czarnych 19 są o 8 kg lżejsze na sztuce!!! - czuć różnicę dalsze plany oczywiście są i temat będzie aktualizowany Edytowane 19 Września 2017 przez Orzeł
Buba Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Wszystko pięknie ładnie ale najpierw to wywal heble przód jak Ci życie miłe
was002 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 porównywałeś to na prostej z tym pięknym czerwonym kombi?
Animal Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 A gdzie foty środka ja się pytam i filmiki jak to jedzie?!
Orzeł Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 Wszystko w swoim czasie :p. Projekt rozwojowy. Heble brembo Z17 będą niebawem Zdjęcia w srodku zrobie o wrzucę bo wstawilem to co mialem w telefonie :p. Jakos tam jedzie -14.5 sek 0-200
a4bartek Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 świetna eSka i reszta OOOO na placu
Orzeł Opublikowano 19 Września 2017 Autor Opublikowano 19 Września 2017 6 godzin temu, Buba napisał: Wszystko pięknie ładnie ale najpierw to wywal heble przód jak Ci życie miłe Temat się ogarnie 6 godzin temu, was002 napisał: porównywałeś to na prostej z tym pięknym czerwonym kombi? Bezpośrednio nie było okazji, ale chyba RS4 by zostało z tyłu. Serii nie trzymają, a masa jednak robi swoje. Muszę kiedyś zrobić porównanie
waasik Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Zawias wygląda rewelacyjnie, jak wrażenia z jazdy?
Brzeziak Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 25 minut temu, waasik napisał: Zawias wygląda rewelacyjnie, jak wrażenia z jazdy? Cena też jest rewelacyjna Pewnie musi się kozacko prowadzić.
Orzeł Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 Wrażenia z jazdy lepsze niż wizualne ma zdjęciach:). Auto jest bezkompromisowo nastawione na dawanie frajdy z jazdy. Jest głośno, sztywno i w miarę szybko :). Zjanomy, który ma GTRa 2017 stwierdził, że S4ka daje dużo więcej pozytywnych emocji
Orzeł Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 mały upgrade na zakończenie sezonu - zimą auto ląduje w garażu pod pokrowcem zaciski BREMBO 4 tłoki z Touarega + tarcza 330x32 mm + przewody w metalowym oplocie max co wchodzi w 17"
enczu Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Nie lepiej było celować od razu w 345?
Duds Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Ooo, szukałem tego tematu Łukasz z Kostrzyny wspominał mi o tym aucie ładna Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Orzeł Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 2 godziny temu, enczu napisał: Nie lepiej było celować od razu w 345? 345 nie wchodzi w 17" , celowo kupilem 17 " bo są lżejsze i opon tak nie szkoda 1 godzinę temu, Duds napisał: Ooo, szukałem tego tematu Łukasz z Kostrzyny wspominał mi o tym aucie ładna Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Twoja Ładniejsza - śledzę na FB fajnie byloby zrobić meeting z Tobą i Dobrzańskim
Duds Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Co prawda moja już zimuje, ale jestem jak najbardziej na tak w jakiś weekend można zrobić spota Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Orzeł Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 Godzinę temu, Duds napisał: Co prawda moja już zimuje, ale jestem jak najbardziej na tak w jakiś weekend można zrobić spota Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka U mnie teraz krucho z czasem. Pewnie na wiosnę coś ogarniemy :). Widzialem, ze robiłeś geometrię w pankach. Ustawiali Ci krzywą zbieżności?
Duds Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Robilem swap, zawieszenie, itd., dlatego musiałem ustawic, fajnie ogarniają Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Orzeł Opublikowano 6 Listopada 2017 Autor Opublikowano 6 Listopada 2017 21 minut temu, Duds napisał: Robilem swap, zawieszenie, itd., dlatego musiałem ustawic, fajnie ogarniają Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Wiem wiem. Tylko pytam czy robili krzywą bo jak ich zapytałem bedac innym autem to nie za bardzo wiedzieli o co chodzi a to ważne Ustawia sie geometrie później podnosi przod o 60mm i sprawdza czy jest ok, jeśli nie to ustawia sie to regulujac wysokość końcówki drążka w zwrotnicy.
Duds Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Wiem wiem. Tylko pytam czy robili krzywą bo jak ich zapytałem bedac innym autem to nie za bardzo wiedzieli o co chodzi a to ważne [emoji4] Ustawia sie geometrie później podnosi przod o 60mm i sprawdza czy jest ok, jeśli nie to ustawia sie to regulujac wysokość końcówki drążka w zwrotnicy. A to nie wiem, chyba nie nie widziałem, żeby robił coś takiego tak czy siak, autko jedzie prosto, opon nie tnie i dla mnie jest w porządku Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi