Czaki89 Opublikowano 3 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zresztą rzadko zdarza się żeby mi szarpnęło, na pewno auto zrobiło się zrywniejsze bo nie ślizga się sprzęgło i może stąd te odczucia. Ogólnie jestem zadowolony.
sliski Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 28.12.2018 o 12:17, Czaki89 napisał: Zamawiałem na allegro od VW_CENTRUM 145zł. Teraz patrze to nie mają ich w ofercie. Nr chyba taki numer kat: 8L0863278BN RMD - 5 BIEGÓW włącznik z allegro jakiś zamiennik i tak z niego wymontowujesz tylko pokrętło żeby założyć do włącznika z A4. Dzięki za info. Zamontowałem u siebie taką samą kierę jak twoja w tamtej czarnej audi co masz/miałeś, tylko nie mam zaślepek od tych śrub od poduszki możesz mi w wolnej chwili odczytać numer z tej zaślepki to spróbuję je kupić bo trochę słabo to wygląda bez tego ale kiera rewelacja na żywo, od razu inne auto. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez sliski
ziomek435 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 ja u SB właśnie też przechodzę reanimacje obicia sprzęgła kevlar i wrzucania skrzyni z b7 2.0tfsi quattro :) 1
Czaki89 Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 (edytowane) Siema, strasznie długo mnie tu nie było, w między czasie wpadło parę fajnych rzeczy do wnętrza Audioli. - Schowki pod fotele, wysuwane . - Radio Nawigacja Android - Kierownice Multi funkcyjna z A4 B7. Pikowana S-line. - Lusterko Fotochrom A4 B6 + Włącznik Auto + włączniki DRL i CLH+ wiązka od forumowicza Kaju ! Dzięki! Wszystko ogarnięte w garażu, śmiga aż miło. Teraz został mi do ogarnięcia moduł do DRL i podłączenie. Z modów zewnętrznych zrobiłem ryjek cały w plastrze miodu. Koło biednie w tym sezonie tylko 17 cali. Ale w głowie chodzi coś większego po nowym roku. Do końca roku chciałbym jeszcze coś podziałać z mocą. Edytowane 3 Lipca 2020 przez Czaki89 1
Tkoczu_ Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Bombowo kolorowy fis aż się prosi żeby go tu umieścić
Czaki89 Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 Kolor FIS jest na końcu listy modów. Nie jest niezbędny , a jeszcze Tyle fajnych modów do zrobienia
kamil-vag Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Pasowałoby tą chłodnice czymś prysnąć, żeby nie przebijało... Fajne mody ? napewno przydatne.
Czaki89 Opublikowano 3 Lipca 2020 Autor Opublikowano 3 Lipca 2020 15 minut temu, kamil-vag napisał: Pasowałoby tą chłodnice czymś prysnąć, żeby nie przebijało... Fajne mody ? napewno przydatne. Dzięki. Dopiero będzie w pełni sprawne jak ogarnę moduł DRL bo niestety w B6 nie występowało to fabrycznie. A to można tak bezpiecznie popryskać farbą?
Czaki89 Opublikowano 11 Maja 2023 Autor Opublikowano 11 Maja 2023 Używane Audi A4 - 24 000 PLN, 285 000 km, 2004 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Audi A4, Inny kolor, Benzyna+LPG, 190 KM, 1 781 cm3
Rekomendowane odpowiedzi