Eiten Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Witajcie, Co jaki przebieg należy wymienic zestaw rozrządu w 2.0 FSI kod silnika AWA. Wyczytałem że co 150 tysięcy, jednak wydaje mi się to dużo. Jakie macie doświadczenia?
JawoR36 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Trzeba wymieniać póki jeździ, póki masz szanse W tych silnikach rozrządy strzelają na potęgę.
Eiten Opublikowano 3 Października 2017 Autor Opublikowano 3 Października 2017 Mam przejechane na tym pasku 80 tysięcy, do 150 jeszcze daleko.
majkel_majki Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 17 minut temu, Eiten napisał: Mam przejechane na tym pasku 80 tysięcy, do 150 jeszcze daleko. Pierwszy pasek w ALT był przewidziany na 180 tysięcy i 6 lub 8 lat, nie pamiętam. Natomiast na żadnym zamienniku nie radziłbym próbować czy też tyle wytrzyma- 90-120 tysięcy i wymiana.
JawoR36 Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Godzinę temu, Eiten napisał: Mam przejechane na tym pasku 80 tysięcy, do 150 jeszcze daleko. Masz ori pasek z pierwszego montażu?
ecobuda Opublikowano 3 Października 2017 Opublikowano 3 Października 2017 Doświadczenia są takie że jak pasek pier..... To silnik do wymiany. Jak chcesz mieć spokój to wymień. Ja zmieniam co 60 tyś. Znacznie mniej to kosztuje niż wymiana silnika.Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi