Namiot_N1 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Witam chciałem przedstawić swoje nowe auto jest nim Audi a4 b6 z karoseria od S4 i środkiem z RS4. Jest to moje trzecie auto i z pewnością jest to mój najlepszy wybór , który wyszedł przez przypadek bo tak naprawdę nie myślałem nad tym modelem. Bo kupując szukałem E46 coupe w 3.0cd 204KM silniku w full opcji ale straciłem sporo czasu na jeżdżeniu i oglądaniu dojechanych egzemplarzy. Moje audi jest z końcówki produkcji 2004 i w bardzo rzadko spotykanym wyposażeniu Czujniki parkowania przód + tył El. Szyby przód + tył Bi xenon El. Lusterka podgrzewane + składane Wnętrze całe z RS4 fotele kubełkowe w pełnej elektryce Podgrzewane fotele przednie i tylne Radio multimedialne navigation plus Zestaw audio Bose 10 głośników ESP , ABS itp. Rolety w tylnych drzwiach Zmieniarka CD na 6 płyt Lodówka w schowku Klimatyzacja dwustrefowa Kierownica multimedialna s-line A5 Zawieszenie gwintowane K&W Alufelgi dwa komplety 18" z RS4 na zimę a na lato 18" veemann Domykanie szyb z pilota 8 AIR BAG czarna podsufitka Kolorowy wyświetlacz licznika Podświetlenie wnętrza ledowe Podświetlenie tablicy rejestracyjnej ledowe I wiele innych rzeczy o których zapomniałem Serduszko jakie w nim bije to diesel 2.5tdi V6 quattro W skrzyni manualnej 6 biegowej Moc 180KM 370Nm. Ale podejrzewam że ma sporo ponad 200+ , bo przednie tarcze są 330mm , znajomy co ma też taki sam silnik też w a4 po przejechaniu się mówił że mój jest sporo mocniejszy więc do końca nie wiem ile KM ma na prawdę. Edytowane 24 Lipca 2018 przez Namiot_N1
Gregory87 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Ładnie się prezentuje poka jak środek wygląda
black4 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Witaj, Piękną wersję trafiłeś ! Wyposażenie b.bogate. Widać , że poprzednik sporo serca i pracy w niego włożył Fajnie z niebieskim lakierem alu dodatki kontrastują. BTW. B. ładne te Veeman-y. Dzięki za prezentację! Bezawaryjnej jazdy! Pozdrawiam
Namiot_N1 Opublikowano 7 Października 2017 Autor Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Dzięki black4 to prawda że poprzednik dbał i wydał sporo kasy na ten model ale ja sam wcześniej miałem zadki model mazdy i musiałem poprzeczkę podnieść . Veemann felgi kupione już przez ze mnie wprost od sąsiadów Niemców bo miałem jeden komplet felg jak zakupiłem auto a dwa komplety opon a nie chciałem a nie niszczyć felg z RS-a na przekładki. A to mój wcześniejsze auto Edytowane 7 Października 2017 przez Namiot_N1 1
kris_91 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Fajna ale do srodka RS4 to daleko;) licznik, kiera, gałka, przycisk start. Edytowane 7 Października 2017 przez kristof91
qruku Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Ładna, zadbana ale myślę że w tytule tematu S4 to lekkie nadużycie
black4 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 Hey! Wystarczyłaby zmiana opisu w tytule np: styl a'la S4 itp... Wnętrze też wypasione... Mażdzianka widać też wychuchana była Pozdrawiam
Namiot_N1 Opublikowano 7 Października 2017 Autor Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) kristof91 nie jest żywcem przełożone wszystko co do joty z RS4 że środka , ale 90% napewno, boczki drzwi fotele tapicerka deska rozdzielcza to z RS4 B7 , kierownica jak byś czytał to jest od A5. Czepiasz się szczegółów to jest indywidualnie jak widać wszystko jest z lepszych modeli ale coś zostało z a4 ja jestem zadowolony Edytowane 7 Października 2017 przez Namiot_N1
kris_91 Opublikowano 7 Października 2017 Opublikowano 7 Października 2017 No ale po co pisac o czymś co tym nie jest:)
Namiot_N1 Opublikowano 7 Października 2017 Autor Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Dziś kupiłem kilka rzeczy na sezon zimowy oraz filtr simoty powietrza Brakuje mi jeszcze filtra paliwa ale w następnym weekend postaram się to zrobić Edytowane 7 Października 2017 przez Namiot_N1
Namiot_N1 Opublikowano 7 Października 2017 Autor Opublikowano 7 Października 2017 (edytowane) Black4 tak powracając do Mazdy poszła do mojego kumpla w dobre ręce , nie wrzuciłem więcej zdjęć bo w mazdzie miałem kozackie car audio focal -a Mam tu zdjęcie z pomiaru db drag Wyszło na pomiarze ponad 140.3db pierwsze miejsce w swojej klasie Edytowane 7 Października 2017 przez Namiot_N1
djjary Opublikowano 9 Października 2017 Opublikowano 9 Października 2017 Ładna to fakt jakbyś kiedyś chciał opylić jakby silnik nie wytrzymał to daj znać
Namiot_N1 Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) Odseparowane odmę od dolotu , oraz usunąłem egr- a . Silnik pracuje o niebo lepiej Edytowane 12 Października 2017 przez Namiot_N1
kamil-vag Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 I nie będzie zapachów w kabinie z tego filterka odmy ? ? ?
rrrudy25 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 5 minut temu, kamil-vag napisał: I nie będzie zapachów w kabinie z tego filterka ? ? ? Wysłane z Xiaomi Mi 4 LTE przy użyciu Tapatalka bedą,kumpel ostatnio to przetestował
kamil-vag Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Ano właśnie [emoji14] Dlatego lepszym rozwiązaniem był by OCT Nie robiąc OT - sedanik mega się prezentuje ! Z olejem dobry wybór, Cerateca tez testowałem, ale lepszy wydaje mi się środek od Archoil'a z serii AR...
rrrudy25 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Zeby nie było ze tylko krytykuje mi tez sie podoba z zew i wew [emoji106]....tylko silnik zmien[emoji23][emoji23][emoji23]Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Namiot_N1 Opublikowano 13 Października 2017 Autor Opublikowano 13 Października 2017 (edytowane) Nic nie czuc żeby zaciągało do kabiny jakieś zapach. Pewnie i tak inaczej to poprowadzę niżej. Silnika nie zmienię mi pasjonuje kultura pracy i dźwięk v6 , moja 2.5 jest w idealnym stanie. Nie wiem co za co dziwna faza z tym że silnik zmień , co niby na klekotanie 1.9 jedyny godny silnik to dla mnie 2.7 bi turbo jak miał bym kiedyś zmienić . ale nie planuje tego . Edytowane 13 Października 2017 przez Namiot_N1
Tytanowy Janusz Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 Bardzo dobrze się prezentuje, taki mały agresor w dyszlu
Rekomendowane odpowiedzi