Hiper Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 26 Grudnia 2017 Tego nie wiedziałem , pomyślę nad tym Jak na razie to tylko dorabiam się nowych otarć i wgniotek -.- parę dni temu ktoś sobie postanowił cofnąć w moje auto i zderzak cały podrapany, dobrze że lampa cała ...
BlackHazelAudi Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Co taka cisza nastała brak czasu na mody ??? czy coś gorszego ???????
Hiper Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2018 Bardziej brak finansów , są ważniejsze wydatki w niedzielę lecę na spot charytatywny , więc jakieś fotki się pojawią
Hiper Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2018 tylko grill trzeba na nowo pomalować bo odpryski są od kamieni -.- no i zderzak ogarnąć
bizonek069 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Jakie parametry tych felg? Masz jakies dystanse założone?
Hiper Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) zero dystansów , parametrów nie pamiętam, musiał bym koło zdjąć jak będę zmieniał opony to wrzucę info , moim zdaniem przydałby się dystans z tyłu i może z przodu , tylko trzeba rolować nadkola bo już teraz przód ociera Parametry to : ET32 8j r18 Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez Hiper
Hiper Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2018 (edytowane) kilka fotek z dziś , akurat po spocie i jedno ze spotu Edytowane 15 Kwietnia 2018 przez Hiper
Hiper Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Opublikowano 1 Lipca 2018 Dawno nic nie wstawiałem , ale nie mam czasu nawet autem jeździć ?
enczu Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Koło jak kto lubi, mnie nigdy nie robiło w b5 Na pewno do wywalenia te naklejki dope, w trójkącie itd., no i emblematy na bagażniku też out.
Mukade93 Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 fela i gleba spoko, wlepy nie sa zle ale dla mnie za duzo ich xd
Mukade93 Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 a to pardą, ocenilem patrzac na wczesniejsze xd
enczu Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 No wlepki w trojkacie szyby, na zderzaku dope jakbys chcial cos ukryc (zawsze tak widze tego typu wlepy), no i najgorsze.. Old cars never die.. Dla mnie osobiscie mega slabo to wyglada, polowa januszy co chce byc pseudo super tunerem wyznaje zasade ze wlepa na szybie musi byc i jest +5 do lansu i bansu. Rozumiem, grube strony itd ale no nie tedy droga Wiem po sobie ze czyste szyby wygladaja najlepiej
Hiper Opublikowano 22 Lipca 2018 Autor Opublikowano 22 Lipca 2018 Szkoda mi wlep ze zlotów , bo już takich nie dostanę , ale zastanawiam się czy nie naklejać ich pod maską ? A na przedniej mi się podoba i zostanie ?
Arek8888 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Fajnie działasz z tym autkiem, miło się patrzy
Rekomendowane odpowiedzi