dorotka Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Witam serdecznie jestem posiadaczką od dwóch dni Audi a4 b7 i mam problem moze jakiś uczciwy Pan byłby wstanie mi pomóc problem polega na tym ze kupując ałto w komisie Pan powiedział ze pilot nie działa bo słaba bateria bateryjkę wymieniłam i niestety pilotem nie można otworzyć drzwi z kluczyka tylko otwieram ,czy ktoś doradzi mi co mam zrobić? Dorota *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy. - temat przeniesiony
JawoR36 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Wciśnij i trzymaj np przycisk otwierania samochodu, cały czas trzymając przycisk wsadź i przekręć za zapłon, puść przycisk po ok 10 sek i wyjmij kluczyk. 1
dorotka Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 25 minut temu, JawoR36 napisał: Wciśnij i trzymaj np przycisk otwierania samochodu, cały czas trzymając przycisk wsadź i przekręć za zapłon, puść przycisk po ok 10 sek i wyjmij kluczyk. dziekuje za odpowiedz ide sprawdzic
dorotka Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 3 minuty temu, dorotka napisał: dziekuje za odpowiedz ide sprawdzic niestety nie pomogło ratunku
Lukasz_mk2 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) wypadałoby sprawdzić, czy posiadany klucz jest rozpoznawany przez moduł komfortu, tzn. należy podłączyć auto do komputera i to zbadać. Bez tego raczej nic więcej nie wymyślisz, jeżeli opisywana wyżej przez kolegę JawoR36 procedura nie pomaga. Edytowane 17 Października 2017 przez Lukasz_mk2
dorotka Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 17 minut temu, Lukasz_mk2 napisał: wypadałoby sprawdzić, czy posiadany klucz jest rozpoznawany przez moduł komfortu, tzn. należy podłączyć auto do komputera i to zbadać. Bez tego raczej nic więcej nie wymyślisz, jeżeli opisywana wyżej przez kolegę JawoR36 procedura nie pomaga. myslałam ze sama sobie poradzę
JawoR36 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Nie no, poradzisz sobie, zapinasz VAG'a, sprawdzasz w blokach kontakt modułu z kluczykiem, możesz go np jeszcze raz spróbować przypisać i włala A tak poważnie, to zostaw to fachowcom A i jeszcze jedno, jak naciskasz jakiś przycisk na kluczyku to mruga czerwona lampka?
dorotka Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 7 minut temu, JawoR36 napisał: Nie no, poradzisz sobie, zapinasz VAG'a, sprawdzasz w blokach kontakt modułu z kluczykiem, możesz go np jeszcze raz spróbować przypisać i włala A tak poważnie, to zostaw to fachowcom A i jeszcze jedno, jak naciskasz jakiś przycisk na kluczyku to mruga czerwona lampka? tak mruga.
JawoR36 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Czyli kwestia modułu lub przypisania kluczyka. Do elektronika samochodowego
Lukasz_mk2 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) napisz w dziale spoty łódzkie: https://a4-klub.pl/topic/13792-spociki-%C5%82%C3%B3dzkie/ Na pewno ludzie z twojego miasta Ci w tym pomogą, bo to jest kwestia 5min przy komputerze. Albo po prostu zgłoś się do elektronika samochodowego. Edytowane 17 Października 2017 przez Lukasz_mk2
maryn_08 Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Witajcie podepnę się do tematu mam taki problem z kluczykiem że zaprogramuje go przez wsadzenie do stacyjki wszystko działa a po np 1 dniu jakby znów się od programował może ktoś wie o co chodzi dziękuje z góry za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi