Cuber Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zobaczymy ile przybędzie malców 9 miesięcy po zlocie... byle nie było tak jak w filmie JUNIOR z Arnoldem :polew:
jarko Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Zobaczymy ile przybędzie malców 9 miesięcy po zlocie... byle nie było tak jak w filmie JUNIOR z Arnoldem :polew: Dobrze że są pokoje wieloosobowe, chociaż
Suli Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Dobrze że są pokoje wieloosobowe, chociaż Chcesz przez to powiedzieć - gruppensex Sodoma i Gomora się nam szykuje :nabijasie:
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Dobrze że są pokoje wieloosobowe, chociaż Chcesz przez to powiedzieć - gruppensex Sodoma i Gomora się nam szykuje :nabijasie: na następnym zlocie będziemy sie dzielić badaniami DNA i będziemy ustalać kto czyje dziecko wychowuje [br]Dopisany: 06 Luty 2009, 13:03_________________________________________________ moja Julcia ma 2 latka i ciagle myslimy czy ja brac czy nie :> nie róbcie scen moją Julka ma 1 rok i 2 mies i ją bierzemy bez dwóch zdań a mój w minioną środę skończył 1 rok a mając 14 miesięcy będzie już miał 2 ogólnopolskie zloty za sobą :>
jarko Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Dobrze że są pokoje wieloosobowe, chociaż Chcesz przez to powiedzieć - gruppensex Sodoma i Gomora się nam szykuje :nabijasie: sweengers party Dobrze że są pokoje wieloosobowe, chociaż Chcesz przez to powiedzieć - gruppensex Sodoma i Gomora się nam szykuje :nabijasie: na następnym zlocie będziemy sie dzielić badaniami DNA i będziemy ustalać kto czyje dziecko wychowuje To DNA trza chyba będzie zebrać przy odbiorze kluczy do pokoi :gwizdanie:
SebMis Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja biorę kawalera 2 latka i 4 miechy na zlocie będzie miał
Suli Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 No, to Sobieszewa już raczej nie powtórzysz :polew:
jarko Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 ja biorę kawalera 2 latka i 4 miechy na zlocie będzie miał właśnie dlatego moja córka w domu zostaje :gwizdanie:
SebMis Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 No, to Sobieszewa już raczej nie powtórzysz :polew: suli, będę miał sprawdzonego kierownika do samego łóżka [br]Dopisany: 13-02-2009, 23:26:21_________________________________________________ właśnie dlatego moja córka w domu zostaje :gwizdanie: jarko nie dygaj, w gumki go wyposażę
jarko Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 właśnie dlatego moja córka w domu zostaje :gwizdanie: jarko nie dygaj, w gumki go wyposażę noł łejt
SebMis Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 aleś sztywniak, nie upilnujesz do pełnoletności, a tak to w rodzinie zostanie
poziek Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 hyhyhyhy no ja to już dawno mówiłeem, że moi synowie będą stukać córki Cubera :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
jarko Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 aleś sztywniak, nie upilnujesz do pełnoletności, a tak to w rodzinie zostanie nawet dłużej hyhyhyhy no ja to już dawno mówiłeem, że moi synowie będą stukać córki Cubera :kox: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Dziś dzwoniłem do Bukowiny i pytałem o warunki ( co lepiej nadaje sie na spacery przy obecnej pogodzie sanki/wózek ) Pani odpowiedziała jadnoznacznie SANKI - jak ktoś w podobnej sytuacji jak ja ( dzieciak jeszcze nie biega ) to niech pomyśli czy ma mijesce w autku na sanki - bo wypożyczyć niema możliwości
miron78 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Mój nie jedzie wybrał babcię Takim rodzicom to dobrze - choć ja ( mimo dużej ilość zalet wyjazdu bez dziecka ) wolę jechać z małym - w ciągu tygodnia wystarczająco mało go widzę więc taki wyjazd kilkudniowy trakruję jako rodzinno/klubowy i okazję do spędzenia trochę czasu razem ( może jak będzie starszy to zupełnie inaczej to będzie wyglądało )
jarko Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Mój nie jedzie wybrał babcię Mógłbyś też dać cynka organizatorom że zmieniasz plany...
miron78 Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Mój nie jedzie wybrał babcię Mógłbyś też dać cynka organizatorom że zmieniasz plany... Wąski myślał że Babcia da
jarko Opublikowano 12 Marca 2009 Opublikowano 12 Marca 2009 Mój nie jedzie wybrał babcię Mógłbyś też dać cynka organizatorom że zmieniasz plany... Wąski myślał że Babcia da Aaaa to sory, dzwoniła
Rekomendowane odpowiedzi