pepik Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Niestety nie dali rady. Szkoda, niestety już możemy zapomnieć o półfinałach
David Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 bramkarz macedonii mecz zycia chyba albo to nasi w niego tak celowali,a ten lazarow walil bramy jak juniorom
jacekm Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 bramkarz macedonii mecz zycia chyba albo to nasi w niego tak celowali,a ten lazarow walil bramy jak juniorom Bramkarz bez przesady, dużo rzutów w srodek bramki (dosłownie w niego) a Lazarowa powinni od początku meczu trzymać na rzepa. W drugiej jak się tylko urwał to było duże zagrożenie.
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Póki co dzisiaj lejemy Niemców. [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 17:22_________________________________________________Nie mogę tego qrrrwa oglądać!!!
Piotrek98igo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 trzeba przyznac ze sedziowie sie starali w tym meczu
Sqizzy Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 kurcze jaki ja jełop jestem myślałem że grają o 18 i poszedłem do garażu lusterko zakładać :wallbash:
paput Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 co będzie jak Szwedzi ograją Danię? Da nam to coś czy nie?
OTom Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ciekawe czy limit szczęścia wyczerpany czy jeszcze cos nam zostało ??
stanley Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 co będzie jak Szwedzi ograją Danię? Da nam to coś czy nie? Serbia nie może przegrać z Macednonią
pepik Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Dania wygrała i niestety jesteśmy poza półfinałem, ale wygrana z Niemcami cieszy, chłopaki pokazali klasę Faul Niemców w końcówce, jak Lijewski pchnięty wpadł na przeciwnika to było jakieś przegięcie
akjam Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 No niestety jesteśmy poza najlepszą czwórką. Sędziowie pomagali, to fakt... :gwizdanie: A ten faul to serio masakara! Gość skasował na dodatek swojego kolege z reprezentacji.
pepik Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 http://sport.onet.pl/pilka-reczna/karol-bielecki-i-krzysztof-lijewski-beda-grali-w-v,1,5019994,wiadomosc.html Bielecki i Lijewski od lipca będą grać w Vive Targi Kielce
danielo Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Wenta kompletuje skład na ligę mistrzów
akjam Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Oglądał ktoś dzisiaj mecz z ALgierrią? Słabo starsznie grali! Jak tak będą grać w tym turnieju to nie mają szans na kwalifikacje do Londynu! Dzisiaj graliśmy z "kopciuszkiem" i wygraliśmy tylko jedną bramką po bardzo słabej grze! W a grupie mamy jeszcze Hiszpanów (gospodarzy turnieju) i Serbów... łatwo nie będzie!
akjam Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Opublikowano 8 Kwietnia 2012 No to po wyjeździe do Londynu na Olimpiadę! Przegrali w fatalnym stylu ostatni mecz z Hiszpanami 33:22! :thumbdown::thumbdown:
pepik Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Temat o facetach ale nasze kobietki wczoraj też pięknie zagrały Media: gang Rasmussena godny horrorów Orłów Wenty Oglądałem, cały mecz przegrywały 3-4 bramkami, żeby w ostatnich 10-ciu minutach wygrać, emocje niesamowite a atmosfera w drużynie świetna. Teraz czas na Francję
akjam Opublikowano 16 Grudnia 2013 Opublikowano 16 Grudnia 2013 No podchodziły do meczu jako skazane na porażkę ale jednak pokazały na co je stać. Teraz walka o półfinał.
Rekomendowane odpowiedzi