adadur Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zaczynamy 14 stycznia 2011 ze Słowacją Grupa nie powinna być trudna, tzn. powinniśmy wyjść Polska Szwecja Korea Południowa Słowacja Argentyna Chile Ostatni mecz ze Szwecją mniemam że o pierwsze miejsce w grupie. Potem zdaje się, że czekają nasz mecze z pierwszymi trzema zespołami z grupy: Chorwacja, Dania, Serbia, Rumunia, Algieria, Australia, dalej to już faza finałowa[br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 14:24_________________________________________________No to sprzedaż dziś zaczyna się impreza.
fayera Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 może i gorsze ale sama obecność w finale to już będzie sukces I tak myślą Polscy sportowcy przed każdym finałem
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 może i gorsze ale sama obecność w finale to już będzie sukces I tak myślą Polscy sportowcy przed każdym finałem no właśnie,nie maja myśleć tylko grać
fayera Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 może i gorsze ale sama obecność w finale to już będzie sukces I tak myślą Polscy sportowcy przed każdym finałem no właśnie,nie maja myśleć tylko grać No właśne gdyby grali... a oni są już w euforii,że są w finale no i niejedno złoto poszło się....
adadur Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Szwedzi roznieśli Chile ... ale wiele nie pokazali bo łatwy rywal... no poza dobrą dyspozycją bramkarza jutro nasi
akjam Opublikowano 13 Stycznia 2011 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Panowie niedługo STARTUJEMY z MŚ 2011 jakieś typy ... wg mnie nasi medal przywiozą ... tylko jaki? Do trzech razy sztuka... Złoto!
adadur Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 Panowie niedługo STARTUJEMY z MŚ 2011 jakieś typy ... wg mnie nasi medal przywiozą ... tylko jaki? Do trzech razy sztuka... Złoto! Framcuzom musiała by się powinąć noga
akjam Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Panowie niedługo STARTUJEMY z MŚ 2011 jakieś typy ... wg mnie nasi medal przywiozą ... tylko jaki? Do trzech razy sztuka... Złoto! Framcuzom musiała by się powinąć noga Zobaczymy.
Gość -makaveli- Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 Panowie niedługo STARTUJEMY z MŚ 2011 jakieś typy ... wg mnie nasi medal przywiozą ... tylko jaki? Do trzech razy sztuka... Złoto! Framcuzom musiała by się powinąć noga im się złamie noga
adadur Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2011 no i krok do przodu - wynik będzie sie liczył pewnie dalej. Ciekawe jak SLO zagrają jutro ze SWE?
fayera Opublikowano 14 Stycznia 2011 Opublikowano 14 Stycznia 2011 no i krok do przodu - wynik będzie sie liczył pewnie dalej. Ciekawe jak SLO zagrają jutro ze SWE? remis
jacekm Opublikowano 15 Stycznia 2011 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Cienizną wiało strasznie. Koreańczycy naszych zabiegają
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Stycznia 2011 Opublikowano 16 Stycznia 2011 zimny prysznic przyda się chłopakom
adadur Opublikowano 16 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2011 no musżą się zebrać - mają trochę czasu
OTom Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 ze szwedami ciężko będzie, zwłaszcza, że mamy ich po meczu z koreą, z którą też pewnie spacerkiem nie wygramy - chociaż wydaje mi się, że i tak z tej grupy jako trzecia drużyna wyjdzie słowacja
adadur Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2011 no i po męczarniach w pierwszej połowie druga wkońcu wyglądała jak należy faktycznie skośnoocy mogą namieszać ale liczę że tak doświadczeni gracze nie dadzą się zaskoczyć Dobrze że przed szwedami mamy dzień przerwy - przyda się wypoczynek i ułożenie taktyki bo tak naprawdę może to być już mecz o pierwsze miejsc II fazy i dobra pozycja wyjściowa na półfinał
cineksk8 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 licze ze zajmiemy miejsce w pierwszej 3jce
David Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 ja nie jestem fanem recznej ale ogladam jak sa mistrzostwa swiata i europy bo Polska dobrze sobie radzi w reczna ogladalem mecz z argentyna i chile,mam nadzieje ze zdobedziemy medal a Dania nie. wtedy w pracy bede mogl sie tym cieszyc bo unikam gadania z dunami o pilce noznej w wykonaniu naszej kadry :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi