kamil-vag Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Fajnie, że masz odskocznie i możesz popracować przy A3, chociaż na chwilę można zapomnieć... A detailing i fotografia aut idą u Cb w parze i robisz to świetnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 59 minut temu, kamil-vag napisał: Fajnie, że masz odskocznie i możesz popracować przy A3, chociaż na chwilę można zapomnieć... A detailing i fotografia aut idą u Cb w parze i robisz to świetnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 (edytowane) Była dziś chwila więc wnętrze na sezon ogarnięte... Gtechniq Tri-Clean z technologią BioCote® Na skóry odświeżona powłoka Gyeon Leather Shield I tyle.... Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez FroS-t 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Cześć A więc udało się w końcu wylać to co czekało na B8 Wiadomo, mycie i przygotowanie do powłoki. Za dużo roboty z tym nie było, bo na lakierze cały czas siedział dość mocno CarPro Cquartz 3.0 UK + Gliss, sama zmiana powłoki to raczej moja fanaberia niż mus, no ale co zrobić, taka choroba, a poza tym czekało coś naprawdę ekstra.... A więc tak: Myjemy Przygotowanie lakieru No i lejemy... CarPro Dlux + Gliss na lampy Wcześniej Gyeon Trim na uszczelki i plastiki Gyeon View odświeżony na szyby A na lakier wleciała topowa powłoka od Gyeon, dostępna tylko tylko dla certyfikowanego studia a mianowicie Gyeon Duraflex Kilkanaście razy już miałem okazje go kłaść i na chwilę obecną uważam że jest to najbardziej zaawansowana powłoka na rynku, a jeśli chodzi o szkło, przyciemnienie i śliskość to robi na lakierze totalny rozpierdol. Szkoda że b8 się nie doczekało bo na czarnym Uni rozjebało by to system, no ale cóż, może następnym razem Komplet powłok... Przy okazji, tak się trzyma Gyeon Rim na rolkach Kończąc, miałem jechać gdzieś zrobić fotki ale za bramą mam piach, więc zdecydowałem coś strzelić w garażu i pod domem... Tak to wyglądało jeszcze w garażu Kilka fotek na zewnątrz... Pozdr ! p.s nie pytajcie o powłokę, bo już nie pamiętam skąd mam Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez FroS-t 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Mega robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Twoje pracę zawsze robią robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 30 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 @FroS-t jak po czasie te LEDy z marketled ? Nic nie migają ? Bo właśnie szykuje mi się wymiana i się zastanawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2021 40 minut temu, kamil-vag napisał: @FroS-t jak po czasie te LEDy z marketled ? Nic nie migają ? Bo właśnie szykuje mi się wymiana i się zastanawiam... dwa czy trzy tygodnie temu wymieniłem, ale wziąłem raz jeszcze od nich, bo pisaliśmy i twierdzili ze poprawili jakość, wiec dałem im drugą szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 1 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Ale to co, standardowo zaczęły migać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 1 Lipca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 29 minut temu, kamil-vag napisał: Ale to co, standardowo zaczęły migać ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monti Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 @FroS-tPowiem Ci chłopie, świr jesteś na punkcie detailingu i fotek... Mało kto jest w stanie Ci dorównać w tym co robisz. Wielkie brawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 20 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2021 3 godziny temu, monthrey12 napisał: @FroS-tPowiem Ci chłopie, świr jesteś na punkcie detailingu i fotek... Mało kto jest w stanie Ci dorównać w tym co robisz. Wielkie brawa. Dziękuje, bardzo mi miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivanek Opublikowano 16 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Fura świetna, umiejętności detailingowe świetne, zdolności fotografowania świetne do kwadratu, przyjemnie się to ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 17 Grudnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 11 godzin temu, Ivanek napisał: Fura świetna, umiejętności detailingowe świetne, zdolności fotografowania świetne do kwadratu, przyjemnie się to ogląda. Podziekował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 10 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Wpadła ściema przednich szyb 40% 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Skąd bierzesz folie, też muszę przód ściemnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 11 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Teraz, szafa napisał: Skąd bierzesz folie, też muszę przód ściemnić Jeżdżę do kolegi co zajmuje się zawodowo ściemnianiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperoxd Opublikowano 27 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Przepiękny egzemplarz A3, nie mogę sie napatrzeć. Szacun! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 23 Czerwca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2022 (edytowane) Hej Po zimie dołożyłem top na powłokę żeby kropelki cieszyły oko na pełnej k**wie i jednak ten Flexi robi totalny rozpierdol na lakierze Coraz bardziej myślę o większych spowalniaczach ale bez fajerwerków raczej komplet z S3, może Brembo z Macan 340 i tył z S3, zobaczymy jak finanse pozwolą, ale teraz do auta jednego i drugiego wlatują w końcu kamerki bo dziś wracając z wakacji pewien złamas z naprzeciwka zaczął wyprzedzać mając wyjebane że jadę i zdążyłem na tyle sp***dolić że tylko lusterko poszło się jebać a nie auto. Droga szybkiego ruchu, zawrócić nie było jak, z resztą z dzieckiem na pokładzie pier**le pościgi dla lusterka, kamerki brak i o, wysrało się, no cóż ogarnie się i tyle, prawdopodobnie starczy nowa obudowa i kierunek bo składa się normalnie... Edytowane 1 Sierpnia 2022 przez FroS-t 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi