Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant 1.9 TDI Atlasgrau by luki19862121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tym maglem to już ładna historia :P Widzę ładne naklejki na felgi podokładałeś hehe. Czyli progi kupiłeś osobno do malowania ? ? ? Ile te śruby ? Bo też kiedyś będę musiał to zrobić... 

Zamknięcie pakietu S-line coraz bliżej :oklasky:

Opublikowano
  • Autor

No magiel już kupę kasy i nerwów mnie kosztował. Nowy bym prawie kupił w ASO :) Progi kupiłem w kolorze na forum :) za 100zl :) Jeśli chodzi o nowe śruby na obydwie strony i nakładki koszt ok 250zl, ale jutro będę odbierał to dokładnie powiem wiem że jedna nakładka kosztuje 62zl, a próbowałem już odkręcić te śrubki nie wszystkie, ale cześć skorodowana i te plstkiki szlak trafia.

Wysłane z Huawei mate 10 pro

Opublikowano
  • Autor

Mała godzinka i gotowe progi oraz listwy zmienione. Kamilu listwa zakrywajaca śruby 68zl szt, śruba do progu 0.80zl, klip rozprężny 2.80szt. Klipów 11szt mi zostało jakby co :)fd75b3ae5f7e9f4e893f3c52c6300a3b.jpge9abc611168d68cdb4aa286c741fb6fe.jpgb9c078ac2fdd5250e4cc81f56a41b601.jpg

Opublikowano
  • Autor
Niby nieduży pasek a daje sporo do wyglądu z tym progiem w kolor [emoji6]
Zgadza się. Został ostatni element układanki :) dokładka maluje już się :)

Opublikowano
  • Autor

Servotronic założony robiła mi bardzo fajna firma http://www.centrumprzekladni.pl
Chłopaki tylko tym się zajmują więc robota solidna dziś na geometrii praktycznie nie było co ustawiać jedynie niewielkie korekty.
Z nowości na chwilę obecną emblemat klubowy i lusterka zewnętrzne 14pin fotochrom obudowy S4. cdd4d21e7e7659d0b2234a51ff6dc60c.jpg9c2af0eb4f1df403745f6a783ab31df5.jpg

Opublikowano

Tak jak myślałem, zlały się te chromy z resztą budy [emoji20] no i składanie już ogarnąłeś ? Blendy świecą ?

Nie myślałeś żeby dać dolne listwy w czerń, jak tylny dyfuzor i relingi, raczej ładnie by to kontrastowało ;)

Opublikowano
  • Autor

Składanie i blendy jeszcze w toku. Czekam na moduły od Krzyśka bo obecne coś nie grają jak trzeba w zasadzie unieruchamiają auto :) nie wiadomo dlaczego. Pozostało pociągnąć przewód clh do blend przez przelotke drzwi oraz przewody do fotochromów zewnętrznych. Tylko muszę poszukać jakie tam piny potrzeba by wpiąć się w kostkę drzwi z obu stron. ff99fbfa83b63be2fd6f2bc8de1b937c.jpga10baf568c44f5b4dcb24d25e510d536.jpg

Opublikowano
  • Autor
16 minut temu, kamil-vag napisał:

Nie myślałeś żeby dać dolne listwy w czerń, jak tylny dyfuzor i relingi, raczej ładnie by to kontrastowało

Nie wiem Kamilu. Jak już z wszystkimi pierdolami się uporam to pomyśli się co dalej modzić :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Powoli zbieramy kolejne graty. Coś mnie nawiodło na kierownicę będzie to kierownica z A5 wszystko już właściwie jest tylko na kółko czekamy. Dziś również byłem w ASO po resztę części do wymiany skrzyni biegów - wymiana w środę wpadła też ori dokladka z Seata. 11763153_IMG_20180517_113848.jpg11763154_IMG_20180517_065003.jpg

Opublikowano

Łukasz, fura wygląda już naprawdę fajnie, brakuje jedynie konkretnego foto reprezentacyjnego w plenerze :P

Dokładka z cupry jest to i na dniach pewnie sline przód wleci :P

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, kamil-vag napisał:

Łukasz, fura wygląda już naprawdę fajnie, brakuje jedynie konkretnego foto reprezentacyjnego w plenerze :P

Dokładka z cupry jest to i na dniach pewnie sline przód wleci :P

Właśnie nie mam jeszcze dokładki pomalowanej poza tym totalny brak czasu także myślę ok 1, 2 czerwiec zwale zderzak bo mam kilka dni wolnego póki co jestem uziemiony z córką, która ściany maluje :)

Fotki będą jak tylko s-line zakończę no i pogoda się zmieni :)

Opublikowano

Ładny ten Twój avant, mody na duży +

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, kkam napisał:

Ładny ten Twój avant, mody na duży +

Dzięki Krzysiek. Jeszcze daleka droga do doskonałości :)

Dziękuję jeszcze raz za super gadżet i wytrwałość do mnie :)

Temat luster zakończony. 

Opublikowano

Obudowy masz ori z S4? to jest cały odlew z aluminium?

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, kkam napisał:

Obudowy masz ori z S4? to jest cały odlew z aluminium?

Według numerów to ori S4 ale trzymając je w ręku mam mieszane uczucia niby stukają jak Alu ale mam wątpliwości. Pytałem o te numery zdania podzielone czy to S4. 

Opublikowano

Kolejny udany mod do kolekcji ;) fajny może być efekt z blendami z clh, będzie widać ruchome światło po ziemi ;)

Opublikowano
  • Autor

Gdyby nie to, że muszę do roboty dziś lecieć rezał bym na pewno to clh. Trzeba poczekać aż będzie więcej czasu bo chce od razu w boczkach białe lampki dodać no i fotochrom pociągnąć więc cały dzień dłubania. 

Opublikowano
W dniu 19.05.2018 o 10:41, kamil-vag napisał:

Kolejny udany mod do kolekcji ;) fajny może być efekt z blendami z clh, będzie widać ruchome światło po ziemi ;)

Ruchomego światła nie będzie widać. Jak zapali się CLH to lustra czekają ze złożeniem. Jak zgaśnie CLH to dopiero się złożą.?

Opublikowano

A w drugą stronę ? przy otwieraniu ? Też się rozłożą dopiero jak zgaśnie CLH ?