Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant 1.9 TDI Atlasgrau by luki19862121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
jakie koszty kompletnego servotronica ?
Magiel z zaworem z exeo 2011r. 700zl
Wiązka moduł z angola + zapasowy zawór 200zł

Wysłane z Huawei mate 10 pro

Opublikowano
W dniu 5.03.2018 o 15:58, luki19862121 napisał:

Jeszcze jedna fajna paczka dziś zawitała. Zestaw modułów Led od kolegi forumowicza, którego pewnie wszyscy kojarzą :)49cf954515562c98c570da3328b73162.jpg

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

Nie będziesz żałował, zamontowałem w tamtym roku i super wygląda :)

Opublikowano
  • Autor
Nie będziesz żałował, zamontowałem w tamtym roku i super wygląda [emoji4]
Fakt diody bajka! Te czerwone robią robotę. Aż mnie naszła ochota wyrezac jeszcze białe od spodu w boczkach :)95ff661dcbeeb2e777bf5cef94791148.jpg1a5043fe1ccaf0a9b0e2efc9a34e9f75.jpg

Opublikowano
  • Autor
Ile za komplet tego oświetlenia Łukasz ?
Wszystko zależy ile modułów jakich itd. Po rabacie Tomek policzył 270zl całe auto + tablice rejestracyjne. Na allegro za diody które dziś wyjąłem dałem ponad 150 z oświetleniem rejestracji z tym, że czerwone lampki nie świeciły tylko mrugały. Teraz jest naprawdę super jasno w porównaniu z allegro jakieś 150% więcej światła no i 2 latka gwarancji :)

PS. Niestety Kamilu nie namierzyłem tej kostki. Podrzuć mi jej numer oem jesli masz.

Opublikowano
  • Autor

Servotronic na pokładzie[emoji7]
Wszędzie spotkałem się z info, że servotronic bez przekaźnika działa jak zwykły magiel otóż przekładnia została założona ale nie podłączona elektrycznie w sobotę miałem to zrobić na spokojnie, ale powiem szczerze, że wspomaganie tak ciężko chodziło że nie szło ukręcić kierą. Dziś mnie to tak zirytowalo bo myślałem że coś jest zj**.... że postanowiłem w 10 minut podłączyć wszystko na krótko jak widać bajzel będę ogarniał w weekend. Podłączyłem odpaliłem samochód bajka się zaczęła aż nie mogę się przyzwyczaić i wszystkie krawężniki zaliczam tyłem [emoji16] małym palcem się kręci i wydaje mi się jeden obrót mniej do maksa skrętu niż przy zwykłym magle [emoji3]6026d09d6decae7b76c440c9229ef53d.jpg

Opublikowano

Mam w Polo serwo na pompie elektrycznej i chyba servotronic też jest, bo jednak czuję różnicę jak wsiadam potem do audi :P

Ale tak szczerze, avant to nie auto na miasto... a na trasę/autostrady i servotronic potrzebny tu wcale :P 

Ale jak była możliwość to jak najbardziej się chwali, że dołożyłeś :thumbup: Powoli Łukasz idziesz na full wypas mówisz ? 

Opublikowano
  • Autor

Ja głównie śmigam po Wrocławiu więc jak znalazł ale też ok 3x w tygodniu jadę ok 60 km do matki no i od czasu do czasu na S8 przelece ze 200km/h. Dzień kobiet 2017 mandat 600zl i 10 pkt 190/h poza terenem zabudowanym [emoji3] policjant mówił, że tak zapiepszalem że w zabudowanym zmierzyć mnie nie zdążył [emoji38]

Co do wyposażenia jak wyczyszcze piwnice pomyślę dalej. Jeszcze skrzynie chce wywalić z części mechanicznych najgorsze do zdobycia drążki i łapę już mam, a resztę zobaczymy jak ciepło się zrobi póki co zima, deszcz i nic nie można ogarnąć. W sobotę rezam servotronic do końca a znowu będzie minus 6 stopni a bez garażu na osiedlu ciężko cokolwiek grzebać, ale webasto pomaga [emoji39]

Opublikowano
  • Autor

Postanowiłem zmienić kolor z grafitu na srebro jakoś ten ciemny nie pasował. Felgi poleżały w kwasie i piecu efekt super. f977ee8b8622e0fc99d4bb3536653ce8.jpg

Opublikowano
  • Autor
Nówki sztuki [emoji6]
Tylko dekli nie mam [emoji23][emoji26] a jutro zmiana na lato bo oponki już się wyprodukowały. Jeszcze ciepłe :)

Opublikowano
  • Autor

Miała być dziś zmiana kół[emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]??
A jutro ogarnianie servotronica. W dupe jeża. 3fc86a730d769ea9395f99585e98800d.jpg

Opublikowano

U Cb to i tak mało, u mnie to już ze 20cm nayebao :P a co najlepsze patrzę w pogodę a tam zima potrzyma co najmniej z tydzień :/ najpierw miał być tylko week :P

Dobrze, że opon jeszcze nie zmieniliśmy hehe...

Opublikowano
  • Autor

Kamil ja w te zimę jeszcze śniegu nie widziałem [emoji3][emoji3] raz chyba przez 2 godziny był [emoji1] także w szoku jestem hehe.

Opublikowano

Zobacz :facepalm: Rano ledwo do roboty zdążyłem taki bajzel na drogach... i dziś podobno znowu ma sypać :P

29342559_1660502237338483_7266643365532270592_n.jpg29339618_1660502167338490_4501550146286256128_n.jpg

Opublikowano
  • Autor

Nasze autka tak marzną aż serce boli [emoji26]
Ja dziś postanowiłem zakończyć temat servotronica i z dzwoniącymi zębami złożyłem wszystko do kupy. Kiedyś jeszcze zmienię przekaźnik z S4 lub nowszego i zobaczę jaka będzie różnica [emoji3][emoji3]

:banan:

Opublikowano
  • Autor

Właśnie dziś w pracy skończyłem robić ozdobne blaszki do zacisków [emoji39] zostały polutowane srebrem bo klej to porażka i dobry kolega prysnął w czarny mat [emoji4] teraz oczekiwania na naklejki odblaskowe. 358cf442e21f1cc7a9ba6fe7ea16eb25.jpg

Opublikowano
  • Autor
Na jaki zacisk ?
Przód 320mm. Wrzucałem kiedyś. Blokuje mnie tylko pogoda no i aktualne koła 15" ale jak w przyszłym tygodniu planuje zmienić koła więc będzie swap hamulcy. Ciągle tylko zastanawiam się czy inwestować w przewody w oplocie czy kupić zwykle. No i już postanowione kolor zacisku będzie czerwony z dodatkiem pyłu luminescyncyjnego - robię test :) :) 42001c78b91436d8deede8546fc34a4b.jpg842ed5a604874f8ffe1ef6a6a32f1ea9.jpg

Opublikowano

Hehe w nocy będzie wyglądać jakbyś do czerwoności rozgrzał [emoji14]