Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant 1.9 TDI Atlasgrau by luki19862121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
59 minut temu, Frond Side napisał:

życzę pogody :) tez próbuje wykorzystać ja do maximum. 

Dzięki wzajemnie. Oprócz pogody jest jeszcze małe półtoraroczne szczęście,  które nie daje nic zrobić :)

Kolejne graty świeżo przywiezione z ASO. Moje klamki wyglądają jakby pies je zjadł i wypluł :)

DSC_0042 (Copy) (2).JPG

Opublikowano

Lecisz jak burza z tymi modami ;) CLH też mam w planach właśnie... Już wszystko nawet w głowie sobie poukładałem co i jak ma świecić, jaki moduł mce dokupiles ? Muszę właśnie sprawdzić co u mnie siedzi

Opublikowano
  • Autor
Lecisz jak burza z tymi modami [emoji6] CLH też mam w planach właśnie... Już wszystko nawet w głowie sobie poukładałem co i jak ma świecić, jaki moduł mce dokupiles ? Muszę właśnie sprawdzić co u mnie siedzi
Brakuje jeszcze popiołki igły i można powiedzieć, że całe wnętrze będzie jak z fabryki :)

Kupiłem moduł F czyli pełen wypas. Musisz sprawdzić czy masz instalacje high czy low. Jeśli low to duuużo rezania, ale do ogarnięcia ponieważ w wersji low nie wszystkie światła sterowane są przez mce. U mnie siedzi high więc kwestia kilku kabli z lusterka plus włącznik auto. Poczytaj temat wszystko jest na tacy. Można podłączyć clh również bez lusterka foto, ale wtedy coming leaving home działa 24h.

https://a4-klub.pl/topic/100858-mce-09-moduł-centralnej-elektryki-lusterko-włącznik-świateł-czujnik-światła-coming-leaving-home/

Jeszcze mnie korci kupić nakładki na pedały RS4 tylko cena 530 zł ASO Wrocław :(
Opublikowano

Jak wyjdzie, że mam LOW to sobie zrobię to na osobnym module z alle i jeszcze dodatkowo DRL w długie :P

Opublikowano
  • Autor
Jak wyjdzie, że mam LOW to sobie zrobię to na osobnym module z alle i jeszcze dodatkowo DRL w długie [emoji14]
Jak byś potrzebował moduł clh to oddam za free moduł z allegro. Próbowałem to podłączyć pod włącznik, ale okazało się, że przy wersji high nie działa i prościej będzie wyrezać ori :) kupiłem też ori przełącznik CLH/DRL może w przyszłości coś się urodzi :)

http://allegro.pl/modul-coming-leaving-home-follow-me-home-i6917797797.html

Ten moduł mam do oddania
Opublikowano

Chętnie przygarnę taki moduł bo z tego co pamiętam mam low, szkoda że nie wiedziałem jak lampy mi wysyłałeś :D haha dokładka sline ori?

Opublikowano
  • Autor
Chętnie przygarnę taki moduł bo z tego co pamiętam mam low, szkoda że nie wiedziałem jak lampy mi wysyłałeś [emoji3] haha dokładka sline ori?
Dokładka zamiennik jedyny z pakietu. Znalazłem tylko jedną sztukę ori, ale jak w smsie sprzedający wysłał fotki to zrezygnowałem z zakupu i kupiłem nową. Przypomnij się co do modułu w niedzielę jak po zabawie andrzejkowej kac mnie nie zabije planuje MCE zmieniać, a moduł gdzieś tam właśnie błądzi w aucie :) Mam nadzieję, że bixy dobrze się sprawują? Żarnik 6000k daje fajne światło :)
Opublikowano

Jak możesz to zarzuć linkiem tu albo na pw do dokładki ;) też chce zamówić do siebie, co do bixów ładniutko świecą barwa idealna jak mi się podoba :D prawa lampa wypolerowana a lewej narazie nie ruszam jutro foty wrzucam do mojego tematu :)

Opublikowano
  • Autor
Jak możesz to zarzuć linkiem tu albo na pw do dokładki [emoji6] też chce zamówić do siebie, co do bixów ładniutko świecą barwa idealna jak mi się podoba [emoji3] prawa lampa wypolerowana a lewej narazie nie ruszam jutro foty wrzucam do mojego tematu [emoji4]
Ja kupiłem dokładnie tą.

http://allegro.pl/spojler-hokej-dokladka-zderzaka-audi-a4-b6-s-line-i6947216466.html

Cieszę się, że bixy podpasowały. U mnie brakuje tej niebieskiej poświaty. Wydaje mi się, że mógł byś jeszcze zajrzeć do odbłyśników w jakim są stanie ponieważ te lampy raczej od nowości nie ruszane były.
Opublikowano

O to musze ją zamówić, właśnie dziś kumplowi montowałem soczewy z b8 lift i szukam do tych moich już też od razu dam i będzie idealnie, bo odbłyśnik pewnie już troche wypalony 

Opublikowano
  • Autor
W dniu 18.11.2017 o 21:34, dawid7737 napisał(a):
O to musze ją zamówić, właśnie dziś kumplowi montowałem soczewy z b8 lift i szukam do tych moich już też od razu dam i będzie idealnie, bo odbłyśnik pewnie już troche wypalony 

Nom B8 mam u siebie + przetwornice i żarnik D3S. BAJKA!!! Porównując do ori bixa różnica jest kolosalna. Chcę kupić jeszcze żarnik

Tylko opinii szukam kogoś kto używał:) Z filmu YouTube, który widziałem wygląda na to, że świecą lepiej niż inne żarniki. No i cena ciut gniecie :)

Opublikowano
  • Autor

Witam. Jako, że zima zbliża się wielkimi krokami, silnik dostał nowe świece oraz zestaw filtrów i olej niebawem wymiana. Postanowiłem wlać też specyfik zapożyczony od Kamila :) Wymianę planuję na połowę grudnia.
Zamek w drzwiach zaczął żyć własnym życiem na fotce jak wyglądała wiązka. Po zlutowaniu wszystko jest ok. ee2f3b881c3d736556f33b30ef3f1359.jpg0630e77321ef1926bae9742050e3b079.jpgb822ae7e2c708b202d3ab2dc8af2aa27.jpg

Opublikowano

Jakie wrażenia po ARCHOIL AR 9100 ?
Zastanawiam się czy zalać i do siebie przy zimowym serwisie :)

Opublikowano
  • Autor
Jakie wrażenia po ARCHOIL AR 9100 ?

Zastanawiam się czy zalać i do siebie przy zimowym serwisie [emoji4]

Do silnika planuje wlać również przy zimowej wymianie oleju. Kamil zalewał więc coś więcej na pewno powie. Ja jakiś czas temu przy wymianie płynu wspomagania dodałem Archoil i różnica jest odczuwalna. Wspomaganie wydaje się chodzi lżej i pompa u mnie już daje o sobie znać nastała cisza także mogę polecić. Z tego co czytałem kiedyś u Kamila silnik chodzi bardziej miękko na wyższych obrotach....

Cena może wysoka, ale na pewno warto go stosować.

Opublikowano
11 minut temu, luki19862121 napisał:

Do silnika planuje wlać również przy zimowej wymianie oleju. Kamil zalewał więc coś więcej na pewno powie. Ja jakiś czas temu przy wymianie płynu wspomagania dodałem Archoil i różnica jest odczuwalna. Wspomaganie wydaje się chodzi lżej i pompa u mnie już daje o sobie znać nastała cisza także mogę polecić. Z tego co czytałem kiedyś u Kamila silnik chodzi bardziej miękko na wyższych obrotach....

Cena może wysoka, ale na pewno warto go stosować.

Widziałem temat Kamila i polecał właśnie wlać 100ml do wspomagania, myślę że zrobię podobnie.
Jego odczucia czytałem, zastanawiałem się czy Ty też masz podobne spostrzeżenia ;)

Opublikowano
  • Autor

Wpadło kolejnych kilka gratów [emoji4]

Porządny sprzęt do lutowania wreszcie za MCE się wezmę. Miałem wcześniej dwie lutownice na 12V, ale jedną przejechałem [emoji4], a druga gdzieś leży w kącie. przy zmianie radia ledwo poradziłem sobie tym dziadostwem.

Drugi gadżet to Rejestrator jazdy Blaupunkt BP 3.0 FHD GPS - taki bajer zawsze chciałem mieć [emoji4] tylko zasilanie jakoś normalnie podłączyć (ale sprzęt lutowniczy już jest) [emoji4]

No i wisienka na torcie ORI nakładki na pedały RS4 dziś przywiozłem z ASO zakładałem na szybko bo już ciemno jak w d*p..e.

5a1d84c04f1d8_DSC_0010(Copy).thumb.jpg.98cb3854cdf4d5905145582611dc5adf.jpg

5a1d856d71995_DSC_0013(Copy).thumb.jpg.047710b3d964b9b2591c7f2fd80ba85c.jpg

5a1d857cd4531_DSC_0014(Copy).thumb.jpg.4d98c0057e7ecff7036aa302564f5c28.jpg

282c71e40e7cb911a96d66b4aa36437f.jpg

Opublikowano
  • Autor

Kolejne żarówki do kompletu. Muszę przyznać że długie teraz jak w dzień widoczność. Przy okazji kierunki maja inny lepszy wygląd :)8884292eb931ae870b8af8f5a1ba3fab.jpg

Opublikowano
  • Autor
Pokaż foto jak wyglądają kierunki [emoji4]

Jutro wrzucę dziś już w pracy więc nie mam jak foto zrobić. Gdzieś w bagażniku jeszcze z pół roku leżą dzienne w kierunki ale nie mam kiedy tego ogarnąć :(