Opublikowano 25 Stycznia 20188 l Autor Przyszła zima również czeka tylko oponki trzeba kupić, ale czasu jeszcze pod dostatkiem.
Opublikowano 25 Stycznia 20188 l Autor Lato będzie 235/45/17 na feldze 7,5J ET35Zima 225/45/17 felga 7J ET45Aktualnie są biedronki 15" 195/65 zima, lato już zostało u wulkanizatora na szrot.
Opublikowano 5 Lutego 20188 l Autor Kilometry lecą jak szalone zaraz będzie kolejna wymiana oleju i filtrów przy okazji nowy EGR.
Opublikowano 5 Lutego 20188 l Nadejszła wiekopomna chwila ! Graty przebiegu. U mnie ledwo 140 000 /oczywiście udokumentowany/.
Opublikowano 5 Lutego 20188 l Z cyklu handlarz Mirek: "Panie... Diesel to dopiero się dotarł przy takim przebiegu" Ale tak szczerze lepszy taki prawdziwy, niż naciągane 195 Chociaż ja coraz bardziej jestem za tym ,że nie ważny przebieg, a to jak się o ten samochód dba...
Opublikowano 5 Lutego 20188 l Autor 140 tys to raz w tygodniu do kościoła przez 15 lat Fakt Kamilu, że przy tym silniku te 340 tys to pikuś
Opublikowano 7 Lutego 20188 l Autor Jako, że pogodę mamy jaką mamy na okres zimowy z powodu braku garażu i podwórka prace zostały przystopowane. Zebrało się kilka kolejnych gratów. Jeszcze czekam na opony ponieważ te które chcę kupić nie ma jeszcze w hurtowniach. Póki co dziś dotarły 3 fajne paczki
Opublikowano 7 Lutego 20188 l Autor Hamulce konkret [emoji106]1: a co z EGR-em Ci się działo ? ? ? Leje już od dobre pół roku poza tym działa prawidłowo.
Opublikowano 8 Lutego 20188 l Autor 320/288 ? [emoji6]Na razie 320 przód. 288 w planach tył, ale póki co na ori mam nówka Zimmermanny + ferodo szkoda wywalać. Obecnie tył jest 245 mm.
Opublikowano 22 Lutego 20188 l Autor Autko wyczyszczone i wyprane przez profesjonalną firmę detailingową jak kupiłem takie czyste nie było. Niestety 2 letnia córka robi robotę cały czas czekamy na wiosnę nowe koła i hamulce. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Lutego 20188 l Autor Wiem. Wiem, ale lustrzanka za wielka żeby zawsze mieć przy sobie :) a w tel. lipa fotki. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Lutego 20188 l Na wiosnę założysz wszystko to narobisz fotek i się pochwalisz sesją z lustrzanki
Opublikowano 22 Lutego 20188 l Autor Na ostatnim zdjęciu bok auta piękne lustro Fotka robiona dziś niedaleko Ciebie w Jelcz Laskowice do lustra jeszcze dużo brakuje. Latem jak wakacje nie wydoją mnie do zera planuje cały lakier odnowić no i oczywiście dokładkę sline i listwy drzwi które już pół roku w piwnicy kisze felgi już się w kwasie moczą bo grafit ciemny nie pasował do auta będzie srebrny kolor felg. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Lutego 20188 l Tak myślałem, że znajoma furka, widziałem kilka razy Psie Pole, Kiełczów czy się mylę? W Jelczu pracuję, może kiedyś uda się zobaczyć na żywo, bo zdjęcia nie oddają robiłeś detailing gdzieś w okolicach?
Opublikowano 23 Lutego 20188 l Autor Tak myślałem, że znajoma furka, widziałem kilka razy Psie Pole, Kiełczów czy się mylę? W Jelczu pracuję, może kiedyś uda się zobaczyć na żywo, bo zdjęcia nie oddają [emoji4] robiłeś detailing gdzieś w okolicach?Świat mały. Zgadza się na "Psiaku" mieszkam. Detailingu nie robiłem ponieważ planuję lakierowanie całego auta. Było tylko pranie wnętrza i mycie podstawowe w MultiCar. Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka