bizy Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam . Mam problem w moim audi a4b6 avant . Po otwarciu prawych tylnych drzwi nie zapala sie oswietlenie w srodku , kompletnie nic i na fisie tez nie pokazuje otwartych drzwi nie mam pojecia od czego zaczac sprawdzanie moze ktos pomoze . Pozdrawiam
maciejtr Opublikowano 4 Listopada 2017 Opublikowano 4 Listopada 2017 Witam . Mam problem w moim audi a4b6 avant . Po otwarciu prawych tylnych drzwi nie zapala sie oswietlenie w srodku , kompletnie nic i na fisie tez nie pokazuje otwartych drzwi nie mam pojecia od czego zaczac sprawdzanie moze ktos pomoze . Pozdrawiam Sprawdź vag-iem czy są jakieś błędy w module komfortu Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
adrian_pt Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Kable w gumowej przelotce. Prawie na pewno.
Robero321 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Jak wyżej przewody w gumowej przelotce popekały albo mikrozwarcia na zamku Masz opisane na forum jak to zrobić...
wyzyk83 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 u mnie pomogło czyszczenie mikrostyku w zamku
jacek70 Opublikowano 5 Listopada 2017 Opublikowano 5 Listopada 2017 Nialemnpodobnie i wystarczyło poprawić kostkę przy zamku. Nie łączyła głupia jedna .☺
bizy Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Opublikowano 7 Listopada 2017 Dziekuje serdecznie . Kolega mowil mi o mikrostyky tym sprobuje i zobaczymy dzieki serdeczne pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi