MishaGD Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Wiem ze temat rzeka ale nie mam już pomysłów na niedogrzanym silniku przy większym obciążeniu w okolicach 2-3tys obrotów zaczyna szarpać i po chwili mruga check. Powyżej 3tys idzie już normalnie . Jak przyspieszam delikatnie jest wszystko ok. Silnik rozgrzany to jest ok czasem zdazy się ze szarpnie. Dzieje się tak na lpg na benzynie czuć jakby bardzo delikatne i to nie zawsze. Świece wymienione na platynowe NGKCewki sprawdzone Listwa wtryskowa lpg również wymieniono ale nie przyniosło żadnego efektu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
przem8 Opublikowano 6 Listopada 2017 Opublikowano 6 Listopada 2017 Elementy odmy sprawdzałeś? To kolanko, trójnik i zaworek? Jak możesz to zrób logi dynamiczne. Jaki masz kod silnika, bo sprawa raczej nie dotyczy auta z profilu?
MishaGD Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Opublikowano 7 Listopada 2017 Teraz zobaczyłem ze nie ten dział [emoji849] Pacjent A4b6 1,8T BFB Nie mam kabla narazie. Odme jutro sprawdzę ale czy przez to wypadały by zapłony i to odrazu wszystkie 1,2,3,4 Chodzi o ten wężyk ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
przem8 Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Raczej o 2, 5, 6 ale sprawdzenie całego układu odpowietrzenia skrzyni korbowej nie zaszkodzi Jak sprawdzane były te cewki? Edytowane 7 Listopada 2017 przez przem8
MishaGD Opublikowano 7 Listopada 2017 Autor Opublikowano 7 Listopada 2017 Cewki sprawdzali w Aso wymienili jedna na nowa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi