thefast Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) Witam Chce zapytac jakie ledy wrzucacie do swoich aut? Poniewaz ostatnio kupilem na allegro całe wkłady i po miesiacu zaczeły migac a lewa juz nie swieci. Z zarówkami tez juz kombinowalem zmieniłem 2 razy i tez zaczynaja migac a potem wogole nie swieca. Moze ktos podrzucic link do jakichs lepszy sprawdzonych lampek? Pozdrawiam. Edytowane 7 Listopada 2017 przez thefast
slawomir273 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Poszukaj na forum ledy od Tomnika mam i polecam.
black4 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Witajcie, Niestety w moim B7 ledy tablicy od Tomnika wytrzymały ok. 5 miesięcy (popaliły się). Zareklamowałem je. Producent sam przyznał, że jedynym sensownym rozwiązaniem do B7 są lampki z jak najmniejszą ilością diod i oddzielną wiązka z rezystorami pod can-bus wpinaną w ori wiązkę z drugiej strony klapy. W końcu znalazłem takie: http://allegro.pl/jedyne-lampki-led-osram-10w-audi-a4-b7-bez-bledu-i7027720550.html Prezentują się solidnie, nie wywalają błędu i nie grzeją się, Pozdrawiam
HOLMATRO Opublikowano 23 Grudnia 2017 Opublikowano 23 Grudnia 2017 5 godzin temu, black4 napisał: Witajcie, Niestety w moim B7 ledy tablicy od Tomnika wytrzymały ok. 5 miesięcy (popaliły się). Zareklamowałem je. Producent sam przyznał, że jedynym sensownym rozwiązaniem do B7 są lampki z jak najmniejszą ilością diod i oddzielną wiązka z rezystorami pod can-bus wpinaną w ori wiązkę z drugiej strony klapy. W końcu znalazłem takie: http://allegro.pl/jedyne-lampki-led-osram-10w-audi-a4-b7-bez-bledu-i7027720550.html Prezentują się solidnie, nie wywalają błędu i nie grzeją się, Pozdrawiam Ile czasu użytkujesz?
black4 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Witaj, Te z linka używam ok. 3 miesięcy, Jak na razie jest ok. Mają najmniejszą ilość diod i rezystor wpinany w wiązkę (nie w lampce) także nie powinny się przegrzewać, Pozdrawiam
HOLMATRO Opublikowano 25 Grudnia 2017 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Witaj, Te z linka używam ok. 3 miesięcy, Jak na razie jest ok. Mają najmniejszą ilość diod i rezystor wpinany w wiązkę (nie w lampce) także nie powinny się przegrzewać, PozdrawiamOstatnie mi sie spaliły w 3 miesięce, can-bus zintegrowane. Kupiłem teraz drugi raz inny zestaw, zobaczymy jak to bedzie szło. Jak znowu przetopi i spali lampki kupie to co masz tyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kuba12341 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 u mnie po zamontowaniu led po odpaleniu wyskakuje błąd ale po chwili znika
Rekomendowane odpowiedzi