kixi4 Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Ten termostat ktory kupiles jest bodajze od silnika bwa, czyli starszego tfsi na pasku.. na pierwszym foto zwroc uwage z prawej strony masz widoczny jakby mokre od plynu mokre miejsce, tam przewaznie jest wyciek z wirnika to jak masz na wierzchu to odkrec oslone paska napedowego pompy z prawej strony i upewnij sie czy jest tam wyciek czy nie, zeby nie rozbierac tego powtornie.. Edytowane 8 Lutego 2020 przez kixi4
jaras99 Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 4 godziny temu, kixi4 napisał: Ten termostat ktory kupiles jest bodajze od silnika bwa, czyli starszego tfsi na pasku.. na pierwszym foto zwroc uwage z prawej strony masz widoczny jakby mokre od plynu mokre miejsce, tam przewaznie jest wyciek z wirnika to jak masz na wierzchu to odkrec oslone paska napedowego pompy z prawej strony i upewnij sie czy jest tam wyciek czy nie, zeby nie rozbierac tego powtornie.. To mokre powstało najprawdopodobniej w momencie ściągania węży. Lało się wszędzie Może jakiś rozbryzg. Jeśli nie będzie kłopotu to zajrzę tam
Gregorski3 Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 (edytowane) Koledzy w mojej A6 C6 2.0 tfsi BPJ muszę wymienić termostat. I pytanie kupować tylko i wyłącznie ori z ASO czy może takiego Mahle Behr ?? Czytałem ,że podobno Mahle to to samo co ori ?? Może ktoś to potwierdzić ? jaras99 jak Ci sprawuje się ten termostat ? Edytowane 4 Maja 2020 przez Gregorski3
jaras99 Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 3 godziny temu, Gregorski3 napisał: Koledzy w mojej A6 C6 2.0 tfsi BPJ muszę wymienić termostat. I pytanie kupować tylko i wyłącznie ori z ASO czy może takiego Mahle Behr ?? Czytałem ,że podobno Mahle to to samo co ori ?? Może ktoś to potwierdzić ? jaras99 jak Ci sprawuje się ten termostat ? Ja wrzuciłem behr, kupiłem w IC. Jest ok, trzyma temperaturę, nic się nie dzieje. 1
Rekomendowane odpowiedzi