ChinQuan Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 Witam wszystkich. Zauwazylem ostatnio ze gdy chce odpalic auto i wkladam kluczyc do "stacyjki" Wciskam i musze chwile poczekac zanim auto odpali. Mam wrazenie ze na zimnym silniku dzieje sie tak czesciej. Czy to moze byc wina swiec? Czy bateria w pilocie ma jakis wplyw na to? Ostatnio na komputerze wyskoczyl komunikat ze jest ona słaba. Dzisiaj rozmawiałem ze znajomym i mówił mi że na 2 cylindrze jest jakas inna swieca odpowiadajaca za start/stop i ze jest ona drozsza czy to prawda?
Wihajster Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 6 minut temu, ChinQuan napisał: Zauwazylem ostatnio ze gdy chce odpalic auto i wkladam kluczyc do "stacyjki" Wciskam i musze chwile poczekac zanim auto odpali. Mam wrazenie ze na zimnym silniku dzieje sie tak czesciej. norma
ChinQuan Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 czyli co to znaczy? Ze tak poprostu powinno byc?
RALF76 Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 im zimniej tym "zwłoka" większa/dłuższa... świece dłużej podgrzewają zanim nastąpi rozruch.
ChinQuan Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Opublikowano 16 Listopada 2017 im zimniej tym "zwłoka" większa/dłuższa... świece dłużej podgrzewają zanim nastąpi rozruch.Ok dzieki. A co z ta swieca na 2? Jest inna czy wszystkie te sameWysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Wihajster Opublikowano 16 Listopada 2017 Opublikowano 16 Listopada 2017 3 godziny temu, ChinQuan napisał: Ok dzieki. A co z ta swieca na 2? Jest inna czy wszystkie te same Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka wszystkie sa takie same
Rekomendowane odpowiedzi