habul6 Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Witam wszystkich Pacjent : Audi A4 B6 1.9 TDI 130KM Mam problem z w/w autem, a mianowicie brak mocy ( auto robi się mułowate) i szarpanie silnika przy zmianie biegów, spadające obroty silnika na każdym biegu, oraz zgaśnięcie silnika na jałowym biegu. VAG wykazał błąd nr 17965 ( układ kontroli ciśnienia doładowania - dodatnia odchyłka ) Wymieniłem kilka miesięcy elektrozawór N75, wszystkie wężyki przy turbosprężarce, ale problem nie ustąpił. Miał ktoś może podobny problem? sam nie wiem za co się zabrać aby zlokalizować przyczynę.
kamil-vag Opublikowano 18 Listopada 2017 Opublikowano 18 Listopada 2017 Logi 003+008+011 Prawdopodobnie przycina Ci się zmienna geometria...
habul6 Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Opublikowano 10 Lutego 2018 Geometria zrobiona i turbo w porządku. Problem jednak nie zniknął, objawy te same a błędów brak.. Mial ktoś podobny problem?
piotrsob1 Opublikowano 10 Lutego 2018 Opublikowano 10 Lutego 2018 Filtr paliwa kiedy wymieniany ? Posprawdzaj ciśnienie paliwa w czaszasie jazdy za pompką w zbiorniku i na tandempompie bo wygląda na to że pompki nie mają czego pompować
Rekomendowane odpowiedzi