lilianatoja Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Mam jeszcze koszulki dla: - Lilianatoja - 4lo - Skrzypek kiedy odbierzecie? Postaram się na najbliższym spocie albo jeśli to nie problem to gdzieś na "Flisa" pod garażami A tak poza tym to DOSIEGO ROKU Kochani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Widzę, że okres Świąt odbił się na frekwencji na forum. Ja postaram się poprawić! A jak reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 a ja pierole wszytsko i zostaje TAP MADL :evil: I JESTEM W MEDIOLANIE PANY ZAMAWIA KTOS KALENDARZ BO JA W PRSZYSZŁYM TYGLU BEDE ZAMAWIAŁ ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 to zamow i mi tak jak Ci mowilem!![br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 23:14_________________________________________________yO! a Wy wszyscy gdzie polegliscie, haaaaaallllllooo!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 yO! a Wy wszyscy gdzie polegliscie, haaaaaallllllooo!! Ciii... nie krzycz tak bo Ci Załeq zjebke da wszyscy się go boją i zniknęli z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 W tym roku co najmniej dwie a może i trzy osoby od nas powinny zróżowieć na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Adrianus Santos Diego Morales Canizares Maxiumus Wileki no to mamy 2ch kandydatów jak w morde szczelił Ja to kiedy indziej bo jeszcze troche mietka pytka jestem :embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 W tym roku co najmniej dwie a może i trzy osoby od nas powinny zróżowieć na forum no powinny!!! :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 W tym roku co najmniej dwie a może i trzy osoby od nas powinny zróżowieć na forum :polew:szybciej ban im grozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja to sie zawstydzilem i zaczerwienilem,a tak na powaznie to przyjalem na klate/ gardlo 0.33 whiskey i jest dobrze, jestesmy w mediolanieeeee!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 9 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 siemka :> :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 I teraz już wiem co chłopaki robią w tym "MEDIOLANIE" http://komixxy.pl/501498/De-gejm (EWA) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 I teraz już wiem co chłopaki robią w tym "MEDIOLANIE" http://komixxy.pl/501498/De-gejm (EWA) Dobre :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Teraz to ja z Adrianem jestemy na Ibizie Amnesia Ibiza 2010 [bEST MUSIC] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja Ci sie Karolu posmieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Obejrzałem Twój filmik z IBIZY i kategorycznie stwierdzam, że jadę z WAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dobrze zatem powiedz małzonce ze lecisz na Ibize w sprawach biznesowych tylko eni mowi ze ze mna i z Adrianem bo an bank Cie nei posci :decayed: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 *uj d*pa cycki, nie bangla mi ten link bo nie mam konta na yt, ale na ibizie jestem <lol>[br]Dopisany: 09 Styczeń 2011, 22:11_________________________________________________haha harry potter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi