Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mozliwe tez tak miałem rok temu i ojciec sie przestraszył ze cos wycieka :decayed: a to tylko klima :tongue4: zawsze mozesz podjechac do Pawełka i sie upewnic :)

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 465,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

zonka twierdzi ze to od klimy i nie ma sie czym przejmować ma rację czy mam sie przejąć? pozdro :hi:

Możliwe że ma racje :decayed:

Klima kapie z reguły w okolicach koła prawego :wink4: podjedz oblukamy...

Michaś furka gotowa

Opublikowano

Koledzy olsztyniaki :) Miałbym wielką prośbę do was. Ponieważ miałem stłuczkę moim jeździdełkiem to poszukuję maskę i lewy błotnik. Niestety u nas w Elblągu u Korkucia mają sam syf, porysowane, pogięte, pordzewiałe... Na allegro kupiłem jedną maskę i teraz z niej chyba sobie mega jabłuszko na zimę do zjeżdżania zrobię :wallbash: bo się do niczego innego nie nadaje :thumbdown: I tak szukam i szukam tych części i zadzwoniłem wczoraj do waszego Korkucia z Dywit no i się okazało że właśnie jakąś nową a4 przedlift ściągnęli na lawecie.

I teraz część właściwa czyli prośba :).

Czy mógłby ktoś, podjechać do tych Dywit i zobaczyć tą a4 - dokładniej maskę i błotnik lewy czy nadają się do czegoś ?

Interesują mnie tylko części w oryginalnym lakierze (kolor nie istotny), bez wgniotek i rdzy, takie których przed lakierowaniem nie będę musiał najpierw naprawiać. Wiadomo jakieś ryski drobne czy maleńkie wgniotki mogą być ale żeby się nie okazało że maska po gradobiciu a błotnik prostował artysta kowal :P

Oczywiście odwdzięczę się jakimś browarkiem, jak maska i błotnik się będą nadawać to dowiozę osobiście, a jak nie to jakoś to załatwimy ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Będę dziś szukać halogenów, zapytam. Pzdr.

Opublikowano

Dzięki wielkie, ona stoi na lawecie ponoć jeszcze :) granatowa czy coś podobnego, poproś żeby Ci pokazali.

Pozdrawiam

Opublikowano

Stoi A4 B5 w sedanie, granatowa, niestety jeszcze na lorze na samej górze. Panowie z obsługi nie chcieli nic powiedzieć, ani pokazać ponieważ "aut na lawecie tu nie ma". Ciężki temat, ale że jestem mało pokorny, wlazłem na lawetę i obejrzałem. Niestety padał deszcz i ciezko określić stan elementów, ale lakier wydawał sie oryginalny, elementy spasowane fabrycznie (choć zderzak po lewej stronie był luźny), błotnik ma pomarańczowy oryginalny kierunek i oryginalne logo Audi, maska jest z grilem i ładnym znaczkiem w chromie. Nie zauważyłem korozji, wgniotek, ale nie dam sobie ręki uciąć, że nie było tam ingerencji.

Auto bedzie zdjęte w poniedziałek lub wtorek i wtedy można zaklepać te elementy. We wtorek bedę leciał ta trasa więc moge zajechac i obejrzeć.

Opublikowano

Dzięki wielkie ! No nic będę w poniedziałek dzwonił, ale najważniejsze że wstępnie nie jest to żaden syf :).

:notworthy:

Opublikowano

dziś koledzy pije zdrowie mojej zonki 40 -tki ,ale lacha dalej jest na torcie kazałem napisac nie mam 40 lat -tylko 18 i 22 lata doswiadczenia oby i wam koledzy tak wyszło jak mi -pozdrawiam twardzieli arko :hi::decayed:

Opublikowano

no to arko gratki zony :oklaski: :kox:

i przekaz jej najlepsze zyczenia od łobuzów z klubu :decayed:

ja czterdziestke swojej bede obchodzil za ... lat :wink4:

Opublikowano

Spotkałem wczoraj znowu Grubego na mieście :naughty::decayed: Wiem miałem nie jeździć już na miasto ale nie potrafię :oops::wstydliwy: :wstydliwy: Natury nie oszukam :nose: :nose: :naughty::decayed:

Opublikowano

Arko gratulacje dla małżonki :hi: :hi: :hi:

Piękny wiek, esencja kobiecości, dojrzałość i doświadczenie, panie w tym wieku wiedzą czego chcą :gwizdanie: :decayed::wink4:

Opublikowano

niom wiedzą -dopiero wstałem i mam kaca ze choo..j :kwasny:

Opublikowano

ha ha, pijaki :tongue4:

ja mialem pracowity weekend z paint forcem, w sobote organizowalismy turniej sołectw w Kozłowie pod Działdowem, nie mam nic do mieszkancow wsi, sam chcialbym miec dom na wsi, ale co za przeogromna rzesze burakow i tepakow tam spotkalem to maskra :kox:

Panyyy, organizujmy sie w sprawie tego spływu w niedziele za tydzien!!

Opublikowano

Ja dzis Mareczka spotkałem na skrzyżowaniu :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

ha ha, pijaki :tongue4:

ja mialem pracowity weekend z paint forcem, w sobote organizowalismy turniej sołectw w Kozłowie pod Działdowem, nie mam nic do mieszkancow wsi, sam chcialbym miec dom na wsi, ale co za przeogromna rzesze burakow i tepakow tam spotkalem to maskra :kox:

Panyyy, organizujmy sie w sprawie tego spływu w niedziele za tydzien!!

I nawet nie napisałeś, że byłeś w mojej okolicy :doh1:

Można się było zgadać jakoś na mini spota a nie :tongue4: 10 minut drogi do tej wioski mam...

Opublikowano

stary, ale ja w pracy bylem, nie imprezowalem tam, tylko prowadzilem konkurencje dla delegacji poszczegolnych wiosek. takze nawet chwili wolnego dla siebie nie mialem,a jechalismy busem

Opublikowano

a co to za konkurencje były ? :naughty:

Opublikowano

slalom hulajnoga w alkogoglach, slalom quadem przeciwskretnym, sumo, memo, labirynt

PANY CO ZE SPŁYWEM?

Opublikowano

:hi:

za tydzień w niedzielę ta ja mam wesele kumpla, u którego od piątku do niedzieli byłem na kawalerskim.

wczoraj nie jeździłem, po porannym badaniu 1,5.

Opublikowano

:oklaski: