Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

załek spoko

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ktoś jedzie na spota?

Opublikowano

sorki mnie nie będzie z Adrianem rozmawiałem to powiedział, że też nie da rady, a Załka widziałem wczoraj i też go na spocie nie będzie.

Opublikowano

ma ktos moze te blaszki do wyciagania radia ? albo patent ?

Opublikowano

Hmm proste. tniesz 2 paski ok 1 cm z karty kredytowej i już ..

Opublikowano

albo w inter chipie 8zł chyba kiedyś płaciłem za te blaszki

Opublikowano

ja mam, podaj mi swój nr. na PW

Opublikowano

To i ja mam pytanko :) kto wie jakiego typu żarówki podświetlają wskaźniki w liczniku b5 96r. ??

Opublikowano
To i ja mam pytanko :) kto wie jakiego typu żarówki podświetlają wskaźniki w liczniku b5 96r. ??

na bank 1.2W 12V, problem jest natomiast z dopasowaniem oprawki które wchodzą w gniazda - bo są różne,

oryginały zawsze były w oprawce koloru pomarańczowego, choć nie wykluczam że i innych kolorów podejdą, tu masz widoczne na fotkach w aukcji

http://allegro.pl/audi-a4-95-98-licznik-benzyna-8d0-919-034-b-i2219875374.html

do klimatronica pamiętam, że oryginały były w zielonej oprawce 2W

Opublikowano

Taktusiowoz widziany pod Stokrotka :decayed: wczoraj

Opublikowano

chłopaki podpowiedzcie mi gdzie w Olsztynie można aluski pomalowac ;)

Opublikowano

chyba najlepiej w lakierni samochodowej, ale mogę się mylić.

Opublikowano

a ja aluski sam smigalem sprayem, wizyta w praktikerze, browarek i weekend i fele w kazdej mojej furze sam regenerowalem i bylo git. no poza chromami, bo chrom w sprayu to porazka:D

Opublikowano

Ja robiłem na ul. Ks. Witolda 2, ale raczej odradzam, drogo kasuje, na felgi czekałem 2 miesiące, jak próbowałem przyspieszyć to mi powiedział że mogę je zabrać gdzie indziej. Sama "renowacja" też pozostawia wiele do życzenia, podkład nie przetarty i widać wżery po piaskowaniu, felgi od środka nie dokładnie pomalowane, gołe aluminium po tym jak leżały w piecu, i zostawiony goły podkład, który po tygodniu jazdy zrobi się czarny.

Kolega też u niego robił, po roku miał pełno odprysków, a jak zawiózł do niego do prostowania w tym roku, to sam pytał kto mu tak spartaczył robotę, a później mi tłumaczył że pewnie po polach jeździł.

Nie polecam tego gościa, chyba że tylko do prostowania, naprawiania, piaskowania. Malować to on nie potrafi!!!

Kolega malował u znajomego lakiernika i o wiele lepszy efekt.

Opublikowano

no ja tez myslalem nad samodzielna robota, ale troche boje sie ze zwylky spray z praktikera to bedzie porazka i finalnie i tak bede musial jechac do jakiegos profesjonalnego zakladu a moja robota na darmo pojdzie ;) w necie znalazlem ze dt cartuning malowanie z piaskowaniem zrobi za 75zl/sztuka. Myslalem ze moze bardziej orientujecie sie w temacie bo ja nie znam dobrych zakladow w olsztynie niestety :)

Opublikowano

Z okazji Świat, życze wszystkim: BIG COHONES, mega obrzarstwa, morza alkoholu i na drugi dzień o,oo promila, podgrzewanego miejsca w kościele (wieczorem i rano), żeby całe datki parafian trafiły do Waszego portfela, aby Waszą kobietę nigdy nie bolała głowa, abyście mogli kupić auto z salonu za gotówkę i powiedzieć dilerowi "na jutro dziwko"; a poza tym to zdrowia i szczęścia, pozdro!!!

Opublikowano

ha! dzieki Karlos, chcialbym pojsc do palmy i wziac rs'a za gotowe "na jutro"

wszysstkim rowniez zycze wesolych swiat, mokrego dyngusa, swiezych jajek, poswieconych :D

co do felg, goscia z ksiecia witolda tez nie polecam, prostowal i spawal mi chromy bo byly dwa mikro pekniecia, skasowal za to 550pln, a za rok znowu musialem jedna z tych felg poprawiac, dalem to gosciom z dzialdowa, na ulicy nidzickiej zrobili porzadnie, za duzo mniejszy hajs. poza tym zajmuja sie calkowita renowacja, malowanie proszkowe, tradycyjne, polecam

Opublikowano

Dużo Słońca i radości,

w pierwsze święto dużo gości,

w drugie święto dużo wody,

to dla zdrowia i urody,

wiele jajek kolorowych.

Świąt Wesołych, no i zdrowych!

Opublikowano

Życzę Spokojnych Świąt Wielkanocnych :hi::hi::hi:

Opublikowano

wesołych świąt dla was panowie i mokrego karpia i mokrego dyngusa w sypialni zycze nie przejadajcie się a wypijcie troszkę więcej niż zwykle w końcu to świeta