Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to łysy za***rdalaj do szczytna montowac bixy :decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 17:01 ---------- Poprzedni post napisany at 16:59 ----------

kafar nadkola ciezki temat u ans :decayed: ale moze jak znasz to pogadaj z tymi wariatami co maja te corrado :decayed: albo pogadaj z jaccov6 on ich zna :kox:

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 459,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sam szukałem tej maszyny ale ona 900zl i odpuscilem temat -)

Opublikowano

Kaffar to kumaty gosc jestes, kupuj samopoziom i wpadam do Ciebie na montaz. A ledy do dziennych tez mam kupione. Generalnie lampy juz uzbrojone. Kwestia podlaczen

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:49 ----------

Zalek a Ty wbijaj do kanta na ksw jesli na urodzinach bedzie c**jnia. Ja jeszcze siedze na uczelni ale koncze zaraz, odstawiam fure i ogien do kanta:)

Opublikowano

Ma ktos chwile,aby obadac mi oponki w olsztynie?

Opublikowano

Ja sie jutro krece po miescie caly dzien. Jak bede mial chwile to moge rzucic okiem. Daj znac co gdzie i jak

Opublikowano

Adek c**j z urodzinami :decayed: ale chłopaki wpadli na miasto :decayed: i poszłooooooooo :kox::kox:

Opublikowano

adrianus to twoje brawo gran turismo jest na lemonkowych kołach:grin:dziś takie zestawienie widziałem:decayed:

Opublikowano

Tak zimowy setup to lemonkowe fele:)

Podobalo sie?

Opublikowano

wole się nie wypowiadać:wink:jeszcze naklejki przywal monster:grin:branie na mieście pewne..ale spoko ja wole czerń,biel lub czerwień czereśniowa:wink:

a tym czasem dzieci rosną i prawie nie zauważalnie małe zmiany:wink:

2013-12-12125254_zpsa31d6e98.jpg

Opublikowano

Lampy wysłałes do Gwertego?

Opublikowano

no poleciały.Dostałem zamienniki :wink: lecz jedna mi się trzyma tylko na uchu i na wtyczce.Mam nadzieje że przy hamowaniu aku z sobą nie zabierze :decayed:

Opublikowano
no poleciały.Dostałem zamienniki :wink: lecz jedna mi się trzyma tylko na uchu i na wtyczce.Mam nadzieje że przy hamowaniu aku z sobą nie zabierze :decayed:

To jest nas dwóch:decayed: moje audi tak samo wygląda,moje lampy doszły we wtorek jak dzwoniłem do niego to mówił że są dwie paczki może Twoje lampy:grin: Mi auto na razie mi nie potrzebne jestem na urlopie tacierzyskim,żony autem ganiam całe 1,9 Sdi:facepalm:

scck.jpg

Opublikowano

moje dopiero dziś dotarły do Poznania:wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, Panowie czaję się na te fotele miałby ktoś czas podjechać to oglądnąć może ktoś zna sprzedawcę...

Audi A4 8k B8 skora S-LINE fotele tapicerka (3800498560) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany 22-12-2013 at 19:49 ---------- Poprzedni post napisany 17-12-2013 at 21:10 ----------

I jak tam nikt nic nie wie na temat gościa???

Opublikowano

chyba nie :kwasny:

Opublikowano

tez nic mi to nie mowi.A nasz moderator to zyje?

Opublikowano

Panowie dajcie jakies zdj lamp zrobionych przez gwertego jestem ciekawy jak reza lampy do b6. Ozdr i WESOLYCH

Opublikowano
Panowie dajcie jakies zdj lamp zrobionych przez gwertego jestem ciekawy jak reza lampy do b6. Ozdr i WESOLYCH

Jeśli chodzi o mnie nie polecam tej przeróbki wpakowałem się w same koszta.

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie nie polecam tej przeróbki wpakowałem się w same koszta.

a co sie stalo ?

Opublikowano

ja.zaczynam miec lekkie obawy