czaja77 Opublikowano 18 Listopada 2009 Opublikowano 18 Listopada 2009 :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: o :gwizdanie: nie,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Radziu Audi A4 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 Grześ, to mógłbyś wziąć te stery do Vag-a co do Ciebie pisałem? wezme lapka to pomógłbyśmi to zgrać wszystko??a przy okazji to adaptacja przepustnicy itp itd:D
czaja77 Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 to kto idzie w sobotę? bo muszę wiedzieć do jutro rana do 7
Skrzypek Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Opublikowano 19 Listopada 2009 to kto idzie w sobotę? bo muszę wiedzieć do jutro rana do 7 ja niestety odpadam
taktuś Opublikowano 19 Listopada 2009 Opublikowano 19 Listopada 2009 SOBOTNI BROWAR KLUBOWY knajpa DŻIN przy dworcu, za komisem samochodowym, sobota 21.11.2009 r. godz. 18.00 LISTA OBECNOŚCI: - taktuś - czaja77 - zbychzz - mayhem (chiba) - Paweł z Marzenką - Marian kto następny????
taktuś Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 -taktuś -czaja77 -zbychzz -... bravo :oklaski: Zbychu kielichu
mayhem Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 ja możne będę.. ale niestety nie mogę obiecać - muszę rodzicieli gdzieś zawieźć i nie mam pojęcia ile mi to zajmie. jakąś tam imprezę mają. ale nie wiem jeszcze gdzie bo nie widziałem się z nimi.. a ten w Ostródzie spot to nie jest przypadkiem w tym samym czasie co nasz?? Czy mnie pomyliło się coś? gej party.. heh.. nie ma to jak się podotykać z kumplami w sobotni wieczór :decayed:
zbychzz Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 może jutro da mi się Paweł namówić
PAWEL69 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 może jutro da mi się Paweł namówić Siemanko Nie musisz mnie namawiać , bo już się zdecydowałem ... Będę z Marzenką : - )) hihi . Pozdrawiam . Grzesiu zabierz Monikę . Ew. Gay Party co w 100% popieram...
zbychzz Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 może jutro da mi się Paweł namówić Siemanko Nie musisz mnie namawiać , bo już się zdecydowałem ... Będę z Marzenką : - )) hihi . Pozdrawiam . Grzesiu zabierz Monikę . Ew. Gay Party co w 100% popieram... no proszę ja raczej sam przybędę
Marianb Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja też mam zamiar się pojawić jutro Rimol z Grześkiem też powinni się zameldować jak gej party to 4 club na starowie xD Ja tam raz byłem z sympatyczną koleżanką. Koleś nas oprowadzał i wszystkich dookoła nam przedstawiał. Jakoś tak nieswojo się czuliśmy. Tak czułem że coś jest nie tak i szybko uciekliśmy stamtąd
adrianus Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 trzeba bylo nie uciekac, tylko poczekac jak ja az mnie sami wyrzuca no i chodzic blisko plecami wzdluz scian a tak na powaznie to fajna muzyke tam maja (dla uscislenia, raz bylem rotfl)
taktuś Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Słuchajta, a ten Dżin to jest przy młynie? Nigdy w tej knajpie jeszcze nie byłem... w razie jakby co, to blisko będzie na dworcowe zapiekanki wyskoczyć :polew:
czaja77 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Marek a może i ty żonkę zabierzesz? :gwizdanie: BO i moja ma bo poszła? ;(
zbychzz Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 Marek a może i ty żonkę zabierzesz? :gwizdanie: BO i moja ma bo poszła? ;( no i co - tylko ja przyjdę sam a ciekawe co tak kwiatko nic się nie odzywa ???
czaja77 Opublikowano 20 Listopada 2009 Opublikowano 20 Listopada 2009 A bo i jak PAWEŁ ze swoją ,to i ja by razem z moją się zjawił,a ty Zbysiu nie możesz z kobitką? :evil
Rekomendowane odpowiedzi