czaja77 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 hehe witaj.fota jest ok.ale i tak mało głosów.co do kabelka jest ich masa na allegro
kwiatko Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 wiem, że jest ich masa, ale myślałem, że może macie jakieś konkretne modele.
czaja77 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 ja kupiłem dawno temu nawet nie wiem jakiej jest on firmy. ;( wejdż w dział diagnostyka tam jest wątek na temat kabelków[br]Dopisany: 06 Grudzień 2009, 16:05_________________________________________________ cena ale bardzo podobny do mojego http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=827725075
kwiatko Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 już kupiłem http://www.allegro.pl/item830495197_interfejs_vw_audi_seat_skoda_vag_obd2_usb_od_ss_fv.html
Skrzypek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 no i po spocie :> frekwencja A4-klub.pl ;(
czaja77 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 no i po spocie :> frekwencja A4-klub.pl ;( a czemu nikt nie napisał ze będzie?
Skrzypek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 To był ktoś na spocie czy nie? od nas tylko ja i zbyszek
czaja77 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 mogliście na pisać ze będziecie to i ja bym zaleciał na chwilę
Skrzypek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 mogliście na pisać ze będziecie to i ja bym zaleciał na chwilę :bicz3:
zbychzz Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 mogliście na pisać ze będziecie to i ja bym zaleciał na chwilę :bicz3: ja byłem pewny że ty Grzesiu wpadniesz
Radziu Audi A4 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 *ujowa pogoda dzisiaj była więc niestety odpuściłem. Ale do nastepnego
czaja77 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 nie no jakoś ta pogoda mnie dziś dobiła,nie chciało mi się po prostu. ;(
Skrzypek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 nie no jakoś ta pogoda mnie dziś dobiła,nie chciało mi się po prostu. ;( przyznaj sie ze poprostu AHaHa nie odpaliło
czaja77 Opublikowano 6 Grudnia 2009 Opublikowano 6 Grudnia 2009 nie no jakoś ta pogoda mnie dziś dobiła,nie chciało mi się po prostu. ;( przyznaj sie ze poprostu AHaHa nie odpaliło ahh pali tak jak jego właśćiciel
Skrzypek Opublikowano 6 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2009 nie no jakoś ta pogoda mnie dziś dobiła,nie chciało mi się po prostu. ;( przyznaj sie ze poprostu AHaHa nie odpaliło ahh pali tak jak jego właśćiciel no tak właściciel pali cieniasy to i AHaHa cienko pali
Maxym83 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 To był ktoś na spocie czy nie? od nas tylko ja i zbyszek :bicz: wiem ze mnie nie lubisz ale dlaczego mnie pominales? czy ja nie naleze do a4?
czaja77 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 :polew: :polew: :polew: Skrzypek cie pewnie lubi...................... :gwizdanie:
mayhem Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam Panowie A co tutaj tak niemrawo? Czyżby letarg zimowy? 1) Kiedy robimy powtórkę z dżina? Ewa ostatnio coś wspominała, że z chęcią by się wybrała, a i jej koleżanki z pracy (ponętne ponoć ) też by się pisały :> 2) Druga kwestia jeszcze: chciałbym wymienić dekorty w swoim a4 - wszystkie 6 listew (boczki + kokpit). Gdzie byście polecali taką wymianę? Jako że boczki będą zdejmowane od razu chciałbym wstawić podświetlenie nóg oraz klamek.. wiecie może kto by się podjął takiego zadania? Może być przy współpracy ze mną - mam jeszcze zaległy urlop.. Chodzi mi o jakiś rzetelny kontakt - człowieka, który zrobi to konkretnie i poradzi coś przy montowaniu podświetlenia. Są niby mechaniorzy, którzy mi te listwy po prostu zerwą a nowe na jakiegoś super gluta przykleją :/ A mi chodzi o założenie konkretne - na spinki, bez rzeźni
Rekomendowane odpowiedzi