Skrzypek Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mareczku a gdzie fotki nowej niuńki
kwiatko Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 No Marek widzę, że Mikołaj 6-tego był łaskawy zapodaj jakąś fotę nowego nabytku! Napisz co i jak ma na pokładzie, a w ogóle opisz ją.
Patrykbor Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Marek dawaj fotki , bo jak będę jechał do sanepidu to próbki zgubie u ciebie pod domem
zbychzz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 no no no - widzę że niedługo to dopiero pojawi się nowa furka :gwizdanie:
taktuś Opublikowano 14 Grudnia 2009 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Napisz co i jak ma na pokładzie, a w ogóle opisz ją. total seria. U Helmutów oglądałem przedział 2000/2001 r.. niektóre fury... totalne padaki :evil: :evil:, na zdjęciach tylko ładne a niektórzy sprzedawcy to :polew: mówią : wszystko jest OK i Tip Top, nic tylko przyjeżdżać i brać, a później się okazuje, że Brief jeszcze w banku bo właściciel kredytu nie spłacił... :evil: może i nie uwierzycie ( mam świadków :polew: ), ale kupiłem od 56-letniego bardzo sympatycznego Niemca spod Koln, otworzył garaż i wyjechał... nowym 9-letnim autem i po wszystkim wyjął z barku rieslinga rocznik 2007 i powiedział: proszę to dla małżonki żal było nie brać
czaja77 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 SIĘ wku......... dziś jadąc po Monikę do pracy.WCISNĄŁEM się gościowi z ticko przy prędkośći ok 70kmh oto efekt u mnie prawie nic,przytarty delikatnie tylny zderzak. ale co najlepsze nie wiem co robić bo spisał mnie tylko z dowodu i z numeru tablicy, zero podpisów,a co najlepsze podałem mu inny numer telefonu i co robić dalej olać go czy co?
Skrzypek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 SIĘ wku......... dziś jadąc po Monikę do pracy.WCISNĄŁEM się gościowi z ticko przy prędkośći ok 70kmh oto efekt u mnie prawie nic,przytarty delikatnie tylny zderzak. ale co najlepsze nie wiem co robić bo spisał mnie tylko z dowodu i z numeru tablicy, zero podpisów,a co najlepsze podałem mu inny numer telefonu i co robić dalej olać go czy co? oficjalnie gość może ci teraz naskoczyć tylko czy ty bedziesz mogł z tym żyć [br]Dopisany: 15 Grudzień 2009, 19:53_________________________________________________ Napisz co i jak ma na pokładzie, a w ogóle opisz ją. total seria. U Helmutów oglądałem przedział 2000/2001 r.. niektóre fury... totalne padaki :evil: :evil:, na zdjęciach tylko ładne a niektórzy sprzedawcy to :polew: mówią : wszystko jest OK i Tip Top, nic tylko przyjeżdżać i brać, a później się okazuje, że Brief jeszcze w banku bo właściciel kredytu nie spłacił... :evil: może i nie uwierzycie ( mam świadków :polew: ), ale kupiłem od 56-letniego bardzo sympatycznego Niemca spod Koln, otworzył garaż i wyjechał... nowym 9-letnim autem i po wszystkim wyjął z barku rieslinga rocznik 2007 i powiedział: proszę to dla małżonki żal było nie brać a gdzie te fotki :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 stary kierowca w takie gówno palnąć
Maxym83 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 obtarłeś o gówno i będzie smród może czas na jakieś jazdy doszkalające się zapisać a gościu coś mówił o kosztach?
zbychzz Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 SIĘ wku......... dziś jadąc po Monikę do pracy.WCISNĄŁEM się gościowi z ticko przy prędkośći ok 70kmh oto efekt u mnie prawie nic,przytarty delikatnie tylny zderzak. ale co najlepsze nie wiem co robić bo spisał mnie tylko z dowodu i z numeru tablicy, zero podpisów,a co najlepsze podałem mu inny numer telefonu i co robić dalej olać go czy co? co jak co ale chyba powinieneś załatwić sprawę jak należy - w końcu za dużo chyba nie stracisz z tych zniżek, a i nie chciałbyś pewnie być na gościa miejscu... no i w końcu z pożądnego klubu jesteś oficjalnie gość może ci teraz naskoczyć tylko czy ty bedziesz mogł z tym żyć [br] no nie jestem do końca przekonany czy aby na pewno
Skrzypek Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2009 obtarłeś o gówno i będzie smród może czas na jakieś jazdy doszkalające się zapisać a gościu coś mówił o kosztach? nic nie chcę mówić ale twój zderzak nie lepiej wygląda
czaja77 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 maxym,jakie koszta80zł???????????????//// heheh śmiech. skrzypek zderzak jest delikatnie przytarty uwierz[zaraz strzele fotkę]a tak woglę wydaje mi się ze moje ślady to tylko te czarne i te pod spodem a to wyżej były. żyć mogę jak nic po prostu mogę typa nauczyć jak spisuje się oświadczenia.................... tak wygląda mój
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 maxym,jakie koszta80zł???????????????//// heheh śmiech. skrzypek zderzak jest delikatnie przytarty uwierz[zaraz strzele fotkę]a tak woglę wydaje mi się ze moje ślady to tylko te czarne i te pod spodem a to wyżej były. żyć mogę jak nic po prostu mogę typa nauczyć jak spisuje się oświadczenia.................... winny sie tłumaczy
czaja77 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 winny jestem to wiem............................... :gwizdanie: ale było takie małe te tiko zenie zauważyłem....... a chciałem dać mu 200 setk iza to a on nie ............ :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 15 Grudnia 2009 Opublikowano 15 Grudnia 2009 winny jestem to wiem............................... :gwizdanie: ale było takie małe te tiko zenie zauważyłem.......
Rekomendowane odpowiedzi