zbychzz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Opublikowano 17 Grudnia 2009 dziś posypało w końcu trochę no muszę napisać że teraz to jazda samochodzikiem to czysta przyjemność
czaja77 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 dziś posypało w końcu trochę no muszę napisać że teraz to jazda samochodzikiem to czysta przyjemność jak dla kogo....................[br]Dopisany: 17 Grudzień 2009, 23:22_________________________________________________zasypało was koledze czy co????
taktuś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja żyję, przed chwilą wróciłem z miasta. Olsztyn śliski, ale widać, że wszyscy już się wczuli.
czaja77 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja żyję, przed chwilą wróciłem z miasta. Olsztyn śliski, ale widać, że wszyscy już się wczuli. dobrze gadasz, Marek a gdzie robimy spocika RUŚ?
taktuś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja żyję, przed chwilą wróciłem z miasta. Olsztyn śliski, ale widać, że wszyscy już się wczuli. dobrze gadasz, Marek a gdzie robimy spocika RUŚ? no właśnie, może jednak Urania? dłużej będzie jasno !
taktuś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Opublikowano 18 Grudnia 2009 i ja jestem za Uranią..... też tak myślę, to wrzucę to u nas i na AKP. UWAGA UWAGA UWAGA !!! SPOT 20 GRUDNIA ODBĘDZIE SIĘ POD URANIĄ godz. 14.30 :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:
99*99 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wczoraj mieliśmy okazję poszarżować w okolicach 23 pod realem. Było super, więc padł pomysł, aby spota zrobić w Ornecie na lotnisku i śmigać do woli. Marian poprosił mnie, żeby wrzucić tu info bo na pewno jesteście chętni
taktuś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wczoraj mieliśmy okazję poszarżować w okolicach 23 pod realem. Było super, więc padł pomysł, aby spota zrobić w Ornecie na lotnisku i śmigać do woli. Marian poprosił mnie, żeby wrzucić tu info bo na pewno jesteście chętni pomysł pewnie fajny, ja jednak wpadnę jutro pod Uranię max na godzinkę, bo ziiiimno
zbychzz Opublikowano 19 Grudnia 2009 Opublikowano 19 Grudnia 2009 ja przyjadę również ale pod uranię tylko
Skrzypek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja niestety nie dam rady dzisiaj zajechać
czaja77 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 i po spocie, fajnie było ale kosta jak :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
zbychzz Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 a zimno dzisiaj ... jak tak oglądałem ten zderzak grześka to zastanawiam się, czy ten gościu z tico to czasem po drodze od obcierki z zderzakiem grześka o jakąś latarnia czasem nie zahaczył (na zderzaku taka mała ryska)
czaja77 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 a zimno dzisiaj ... jak tak oglądałem ten zderzak grześka to zastanawiam się, czy ten gościu z tico to czasem po drodze od obcierki z zderzakiem grześka o jakąś latarnia czasem nie zahaczył (na zderzaku taka mała ryska) hehhe raczej nie miałem go na oku w lusterku. mi się wydaje ze miał to wcześniej
Zaleczeq Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 No zimno zimno było moglismy ognisko z tych choinek zrobic :>
taktuś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dziś odbył się mroźny olsztyński spot obecni byli: - Kamila - Żaneta - Arek87 - Balcer... - Czaja77 - emsi + kolega - Hiszpan - Kwiatko - Marianb - Maxym83 - Paweł Olsztyn - taktuś + Michał - Zaleczeq - Zbychzz - kolega wysoki którego nie znam no, także trochu nas było. Do zobaczyska w Nowym Roku :a4fan:
Zaleczeq Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 No było było Jakies fotki chyba były robione z tego co pamiętam
taktuś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Opublikowano 20 Grudnia 2009 No było było Jakies fotki chyba były robione z tego co pamiętam niestety jest na jednej, jak kradniesz choinkę... :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi